15 maffe cadeaus voor iedereen die zot is van selfies

15 maffe cadeaus voor iedereen die zot is van selfies

Selfies zullen niet snel uit onze omgeving verdwijnen. Integendeel, met de feestdagen wordt het waarschijnlijk alleen maar erger. Sowieso zitten er in jouw familie wel een aantal selfielovers. En of het nu je zus, neefje of grootmoeder is, met deze cadeaus scoor je zeker heel wat likes én kan je hen er tegelijkertijd subtiel op wijzen hoe ijdel ze zijn!

1. Het selfie T-shirt

Eindelijk een kledingstuk dat aangepast is aan spiegelselfies. Deze vind je op Etsy voor €13.

2. Een Selfieposter

Doe alsjeblieft niemand een poster cadeau van zijn eigen selfie. Dat is gewoon raar. Wat je wel kan doen is er eentje geven met een selfiequote op, of een met een cool persoon. Zoals Abraham Lincoln. 

Of Marilyn Monroe

Of Batman

3. De selfiering

Iedere selfielover heeft het wel al eens meegemaakt. Je wil een foto trekken en je smartphone glijdt uit je handen. En in sommige gevallen in de wc, aangezien heel wat selfies in de badkamer genomen worden. Deze ring werd ontworpen om dat te voorkomen. Het zal je niet verbazen dat dit werd uitgevonden door Jonathan Cheban, bestie van Kim Kardashian. Hij heeft zelfs een hele lijn van smartphone accessoires, Glam screen.

4. Selfie lollipops

Want je moet toch ergens heen met al die selfies. €18 voor zes lollipops.

5. Het selfiehoesje

Het ultieme accessoire voor de selfielover. Die komt helaas wel niet in beeld. Tenzij bij spiegelselfies, maar dan staat het natuurlijk in spiegelschrift… €20 op Urban Sweetheart.

6. Selfiewenskaarten

Sommige mensen hebben de boodschap al begrepen met een simpel kaartje. Acht voor €14, heel wat goedkoper dan een cadeau.

7. De selfiestick

Deze kennen we al een tijdje, maar hij is nog steeds in de mode. En zo vermijden selfielovers dat hun vrienden (of katten) maar half op de foto staan door een te korte arm.

8. Een selfieketting

Want anders is het nog niet duidelijk genoeg dat het om een selfie gaat. Je kan ook een Instagramketting cadeau doen.

9. Selfiekussen

Want een fotokader is zó 2013.

10. Selfieprops

Snorren, brillen, lippen, maskers, hoedjes, … Alles om de selfie te upgraden.Of gewoon een gigantisch smartphone…

11. De selfieborstel

Wordt beschreven als het perfecte item voor selfies on the go. Hoesje en haarborstel in één. Want je moet natuurlijk eerst je haar goed leggen en daarna checken in het spiegeltje.

12. De selfietoaster

Tien keer cooler dan een gewone foto op een smartphone. 

13. De smartphone stuurhouder

Want wie wil er nu geen selfie terwijl je op de fiets zit?

14. Touchscreen Handschoenen

Zodat selfies in de sneeuw ook kunnen zonder dat je vingers eraf vriezen.

15. Selfiefilter

De olloclip zorgt ervoor dat je selfie er direct goed uitziet. En het is een cadeau dat je nog kan gebruiken wanneer de selfiehype gepasseerd is.Bron: Mashable

Gesponsorde artikelen