16-jarige toont afgehakt hoofd rivaal aan vriendin om onvoorwaardelijke liefde te bewijzen

16-jarige toont afgehakt hoofd rivaal aan vriendin om onvoorwaardelijke liefde te bewijzen

Groot liefdesdrama in het dorpje Komsomolsk aan de Amoer in Siberië: de strijd tussen twee tieners om de liefde van de 17-jarige Olena is gruwelijk geëindigd. De 16-jarige kickboxer Nikita Rasskazov presenteerde het meisje het afgehakte hoofd van zijn rivaal om “zijn onvoorwaardelijke liefde aan haar te bewijzen”.

Het is stuff voor een film, wat daar in Rusland is gebeurd. Volgens de Siberian Times ging het vriendje van Olena compleet door het lint, toen hij foto’s van zijn vriendin en het latere slachtoffer Artem op het internet zag staan.

Artem “zou de verleiding niet hebben kunnen weerstaan” toen het meisje hem maar bleef aanstaren tijdens een feestje.

De ware

Het vriendje van Olena, de 16-jarige kickboxer Nikita, zou Shustov na de confrontatie hebben neergestoken. Shustov ging nog lopen, maar Nikita werkte hem tegen de grond en daarna zou hij – terwijl zijn rivaal nog leefde – het hoofd van Shustov hebben afgesneden. Om Olena te laten zien dat zij echt de ware voor hem was, zou Nikita een dag later met het hoofd naar zijn grote liefde zijn gegaan.

Nikita is door de politie aangehouden. Het hoofd van Shustov is teruggevonden in een rivier, zijn lichaam lag nog in een park in Komsomolsk.

Kennissen van de dader zeggen dat hij veel tijd doorbracht in online-groepen “over maniakken” en dat hij steeds een mes bij zich droeg.

Gesponsorde artikelen