17 dirty sex toys om jouw eigen Fifty Shades te beleven

Whoop, whoop, morgen is het ein-de-lijk zover: de langverwachte verfilming van de erotische ‘Fifty Shades of Grey’-romans komt in de zalen! Wees maar zeker dat ook bij jou in de slaapkamer de temperaturen serieus de hoogte in zullen schieten. Klaar om de Anastasia in jezelf naar boven te halen? Deze 17 pikante speeltjes zullen jou daar maar wat graag bij helpen. Let’s go!

1. Fluffy veertjeshandboeien

pabo.be

Deze handboeien met zwarte veertjes brengen in no time sexiness in de slaapkamer. Geef hem de volledige controle over je lichaam en laat je verrassen door de dirty stuff die hij van plan is! By the way, de rollen kunnen ook altijd een keertje omgedraaid worden…

2. Zilveren geishaballen (a.k.a. lustkogels)

bol.com

I may have to keep these. They make me needy, needy for sex.” Echte Fifty Shades-fans weten exáct waar deze magische balletjes toe in staat zijn. Bereid je voor op een flinke portie G-spot-stimulatie, want met deze zilveren kogels wordt elke beweging die je maakt omgezet in een inwendige massage, tot je werkelijk niet meer te houden bent wanneer manlief thuiskomt… It’s yummie time!

3. Kinky hartjespeddel

beslist.nl

Niet vies van een beetje onschuldige spanking hier en daar? Dan heb je meer gemeen met Ana dan je denkt! Maar let op, het zachte leder van de ‘peddel’ beperkt zich niet noodzakelijk tot tedere aanrakingen… Oh ja, en de hartjes kunnen sporen nalaten. 😉

4. Glijmiddel met champagnesmaak

bol.com
Het favoriete drankje van Christian Grey is – wat had je gedacht – champagne! Dit glijmiddel met bubbels- en aardbeismaak proeft net zo lekker als het voelt, en dat om jouw beleving zo intens te maken als de innerlijke Anastasia in jou kan verdragen…

5. Vibrerend liefdesballetje mét afstandsbediening

pabo.be

Ana explodeert zodra Christian zijn vibrerende hebbedingetjes bovenhaalt, dus waarom zou je jouw man niet betrekken bij de fun? Via de (draadloze!) afstandsbediening kan hij de trillingen sturen tot je het uitschreeuwt van genot, zowel binnen als buiten de muren van jullie liefdesnestje… Het motortje is trouwens instelbaar op 5 verschillende standjes. Geen Mr. Grey in de buurt? Zeker dat je dit balletje ook in je eentje de baas kan… *wink wink*

6. Kanten stay ups met strikje

hunkemoller.be
Oké, misschien niet het meest dirty ding dat je in huis kan hebben, maar als er íets is waarvan elke Christian Grey op z’n benen begint te trillen, zijn het wel sexy stay ups. Perfect voor wie een beetje moeite heeft om die inner goddess schaamteloos los te laten. Met deze kousjes rond je benen, gaat de rest helemaal vanzelf…

7. Hartjeszweep

beslist.be
Zij wou hartjes en bloemen, hij een stevige wip. Dus… Wat dacht je van een perfecte combo? Of je nu houdt van ruig of teder, alleen al de aanwezigheid van dit zweepje zorgt voor tintelingen tot in je kleine teentjes!

8. Gouden vibrator

pabo.be

We weten dat Christian in zijn fameuze Red Room een lade vol vibrators heeft, en als we hem een beetje kennen – wat we uiteraard doen – zou dit gouden exemplaar hem ongetwijfeld ook moeten bekoren. Door de kogelvorm is deze slanke, stijlvolle vibrator trouwens heel gemakkelijk in te brengen. De ‘verdikking’ zorgt dan weer voor extra stimulatie. Bon, waar wacht je nog op?

9. Verstelbare tepelklemmen met gewichtjes

pabo.be

Ben je net als Anastasia toch niet zo onschuldig als je eruitziet? Dan is een eerste kennismaking met tepelklemmen misschien net wat je nodig hebt. De verstelbare gewichtjes zorgen voor extra opwinding tijdens de ontdekkingstocht. Of wat dacht je van een verfrissende combo met ijsblokjes? Volgens schrijfster E.L. James zijn deze trouwens precies de klemmen zoals ze in de boeken worden gebruikt.

10. Pink bondage tape

amazon.com

Pretty in pink! Deze bondage tape is perfect voor iedereen die zin heeft om enkele yummie bind-me-vast-verleid-me-scènes uit 50 Shades na te spelen. Wikkel de tape rond je enkels, polsen, of maak er een speels korset van waar Mr. Grey fier op zou zijn!

11. Satijnen blinddoek

pabo.be

Deze zwarte-rode, satijnen blinddoek zou recht uit Christians speelkamer kunnen komen, niet? Wie into wat bondage fun is, kan de lintjes trouwens net zo goed gebruiken om de handen van je partner lekker strak vast te binden. Rest je je enkel over te geven aan de lusten van jouw Mister Grey…

12. Bondage boeien

pabo.be

Geef je man de volledige controle met deze combinatie van vier boeien. Vertrouw op zijn aanrakingen tot het plots heel luchtig wordt in je hoofd, of om het in Ana’s woorden te zeggen: “till it rips me apart, scorching through me like a wildfire, consuming everything.”

13. De Grey das

bol.com
We weten allemaal dat een grijze das niet zomaar een grijze das is zodra hij toebehoort aan jouw eigen Mister Grey. Of je het nu gebruikt om hem te blinddoeken, zijn polsen vast te binden of hem te trakteren op een flinke portie spanking, deze das is de sleutel naar opwinding in de meest pure vorm!

14. Beginners buttplug

pabo.be

Als de anale capriolen van Ana en Christian jou hebben geïnspireerd om het ook eens te proberen, daar beneden, is dit buttplug set voor beginners ideaal voor jou. Dankzij de drie formaten, kan je het spel immers langzaam opbouwen tot je helemaal klaar bent voor de next level! Wie niet waagt…

15. ’50 shades of mystery’-masker

pabo.be
Christian en Ana konden hun handen niet van elkaar houden tijdens hun bezoekje aan het gemaskerde bal. Al weten we natuurlijk niet of dit nu kwam door de mysterieuze maskers of de lustballetjes die Ana droeg… Eén oplossing: ze gewoon allebei tegelijk gebruiken. Dubbele fun!

16. Body paint met chocoladesmaak

pabo.be
We herinneren ons allemaal de scènes waarin Christian en Ana sexy fun beleven met champagne en ijs. Beeld je eens in wat voor mooie kunstwerkjes je met deze heerlijk geurende body paint kan maken? Of wat dacht je van enkele dirty woordjes op het lijf van je lief? (Die je daarna uiteraard netjes aflikt…). Smakelijk!

17. En natuurlijk, de must-have van elke Anastasia… een ZWEEPJE

pabo.be
Met een zweepje in huis hoop je dat de speeltijd eeuwig blijft duren. Zeker als dat zweepje toevallig een handvat uit fake krokodillenleer heeft (rauwtchie!). Beetje kriebelen hier, beetje mepjes daar, it’s all up to you (en jouw Christian, natuurlijk!)

Maar remember…

Meer
Lees meer...