19 geniale gadgets die het leven van een student 1.000 keer gemakkelijker maken

Beste student, opgelet! Om je zware studentenleven een pak gemakkelijker te maken, hebben we speciaal voor jou deze 19 geniale gadgets uitgezocht. Zo kan je nóg meer van het studentenleven genieten! Oh ja, en ook Hello bank! heeft aan jou gedacht. Je kan dankzij hen een superhandige plooifiets winnen, zodat je zeker altijd en overal op tijd komt ;-). 

1. Alarmklok die ook ineens je ontbijt maakt

Hexjam
Wakker worden met de geur van versgebakken spek … dat is pas een écht zondagochtendgevoel. Dat wil je toch élke dag opnieuw beleven, niet? Daarom vinden wij deze alarmklok gewoonweg G.E.N.I.A.A.L.!

2. 3-in-1-ontbijtmachine

Hexjam

Fan van een stevig ontbijt met verse eitjes (gekookt, gepocheerd of scrambled), warme bagels, getoast brood en een lekker stuk gebakken bacon? Dan is dit jouw absolute droommachine!

3. Kip die je eitje in no time kookt

Mega Gadgets

Het enige dat je nodig hebt, is deze geniale kip, een eitje en een microgolfoven. Gedaan met wachten tot het water gekookt is! Ook superhandig: deze kip kan je ineens als eierdopje gebruiken. N-to-the-ice!

4. Bluetooth koffiezetmachine

Mashable
Dit is de koffiezetmachine Van. De. Eeuw! Met je smartphone of tablet kan je zelf kiezen wanneer je koffie klaar moet zijn. Je moet dus niet vroeger opstaan om je koffie te zetten. Zalig!

5. Happy tas waar ook je koekjes in zitten

Axeswar Design
Je wordt al gelukkig door nog maar naar deze tas te kijken. Zo kan je met een brede glimlach, een flinke tas koffie én lekkere koekjes aan de dag beginnen.

6. Handige kaart die je sleutels terugvindt

Cool Gift
Als jij ook steeds vergeet waar je je sleutels gelaten hebt, dan is dit gadget sowieso jouw life saver. Gewoon op het kaartje drukken en de sleutelhanger aan je sleutelbos begint licht te geven en lawaai te maken. Gevonden!

7. Usb-oplader die stroom spaart

Axeswar Design
Toegegeven: wij laten onze gsm-oplader ook weleens in het stopcontact zitten zonder dat onze phone er aanhangt. Maar met deze chique ‘stroomkraan’ zorg je ervoor dat je elektriciteitsmeter niet blijft lopen wanneer je gsm niet aan het opladen is. Vergeet dan wel niet het kraantje dicht te draaien ;-).

8. Een rugzak die je gsm kan opladen

Mashable
Laad jij je gsm en iPod liever on the go op? Dan moet je nu deze rugzak aanschaffen. Zo ben je ook tijdens de les zeker dat de batterij van je gsm is opgeladen. Fioew!

9. Plooifiets

fiets.be

Deze plooifiets kan elke student zijn leven redden. Je moet in ieder geval niet meer te voet naar de campus én je kan dus wat langer in je bed blijven liggen. Plooifietsen for tha win!

10. Scheermes voor in je portemonnee

Mega Gadgets

Oké, dit is uitgevonden voor de mannelijke student die liever nét iets langer in zijn bed blijft liggen dan te moeten opstaan om … zich te scheren. Dit scheermes kan je net zoals een bankkaart gewoon in je portemonnee steken. Zo kan je tijdens de pauze even je baard gaan scheren, waar je ook bent.

11. Bear Grylls Ultimate Survival Kit

Mega Gadgets

Ook dit pakket kan je studentenleven redden. Stel je eens voor dat je de sleutel van je kot kwijt bent of dat de elektriciteit is uitgevallen. Dan ben je supergelukkig dat je deze kit op zak hebt.

12. Allround tablethouder

Axeswar Design
Deze tablethouder is echt iets voor élke student. Want je kan hem niet alleen in je bed of zetel gebruiken, maar ook op de trein. Awesoooome!

13. DIY smartphone projector

Cool Gift

Dit is voor de allergezelligste filmavondjes met je kotgenoten. Gewoon even je smartphone in de doos steken en klaar. Dat spaart een duur tripje naar de cinema uit ;-).

14. Balkonbarbecue …

Cool Gift

Superhandig voor kotstudenten die een ieniemienie terrasje hebben. En zo kan je ook in de winter BBQ-feestjes organiseren. Whoop whoop!

15. … of deze tafelbarbecue

Mega Gadgets

Hier hoef je zelfs geen balustrade aan je terras voor te hebben. Gewoon openvouwen en op tafel zetten. Klaar! En oh ja, je kan deze BBQ ook supergemakkelijk opbergen. #winwin

16. Sauzenpistool

Mega Gadgets

Megahandig voor als je graag ketchup én mayonaise (of mosterd) bij je frietjes of hotdog wil. Zo kan je die lelijke sauspotten uit je ijskast zwieren en er dit flashy pistool voor in de plaats zetten.

17. Opperhandige flessenopener

Cool Gift

Uhu, zo blijven de kroontjes van je bierflesjes niet overal rondslingeren en heb je na een kotfeestje niet al te veel opruimwerk meer ;-).

18. Opplooibaar bierglas …

Axeswar Design
Jep, jij hebt altijd en overal je bierglas bij. Klaar om gevuld te worden. We want!

19. … of wijnglas

Axeswar Design

Voor de dames onder ons die liever een glaasje wijn drinken dan een pintje ;-). Beste uitvinding ooit!

Wil jij ook graag zo’n plooifiets zoals in nummer 9? Dan moet je zeker de site van Hello bank! checken. Daar maak je kans om er zo eentje te winnen. Laat dat nieuwe academiejaar maar beginnen. Wij zijn er klaar voor met deze geniale gadgets ;-).

Bronnen: Mashable, Cool Gift, Mega Gadgets, Hexjam, Axeswar Design
Meer
Lees meer...