‘1989 (Taylor’s Version)’ is vanaf vandaag te beluisteren

Terwijl Taylor Swift: The Eras Tour het ongelooflijk goed doet in de bioscoop, heeft de zangeres ook een nieuw album uitgebracht. Het gaat om ‘1989 (Taylor’s Version)‘, een heruitgave van het gelijknamige album uit 2014. Naast nieuwe versies van oudere hits loste de zangeres ook enkele nooit eerder uitgebrachte nummers.

Nadat Taylor Swift pas enkele maanden geleden de heropname van ‘Speak Now’ dropte, is de volgende release er al. Daarmee komt de teller van heropgenomen albums op vier te staan.

Taylor’s Version

Zangeres Taylor Swift is al jaren een van de meest populaire zangeressen ter wereld. Ondertussen bracht ze al tien albums uit, waarvan drie in de laatste drie jaar. Als we ook naar de heruitgebrachte versies kijken, dan komt dat aantal zelfs op dertien.

Met die heruitgebrachte versies, die worden omgedoopt tot ‘Taylor’s Version’, begon ze enkele jaren geleden nadat ze de rechten op haar eigen muziek verloor. Door een deal met platenmaatschappij Big Machine van Scooter Braun, die daarvoor ook met Justin Bieber samenwerkte, waren alle rechten in zijn bezit. Om alle controle opnieuw zelf in handen te hebben, brengt Swift nu haar eerste zes albums opnieuw uit.

1989

Ondertussen heeft ze de albums ‘Fearless’, ‘Red’ en ‘Speak Now’ al opnieuw uitgebracht en vandaag is het aan ‘1989’. Op dat album staan heel wat grote hits zoals Shake it Off, Out of the Woods en Style. Die zijn ook allemaal terug te vinden op het nieuwe album dat vandaag uitkwam, maar in een ander jasje.

Naast de bekende hits verrast Swift de fans ook met enkele nieuwe nummers. Althans, nummers die ze voor het album schreef, maar nooit heeft uitgebracht. Het gaat daarbij om Slut!, Say Don’t Go, Now That We Don’t Talk, Suburban Legends en Is It Over Now?.

Beluister ‘1989 (Taylor’s Version)’ hier:

Meer
Lees meer...