2 nieuwe vrijgezellen van ‘Temptation Island 2019’ bekend en deze 5 dames doen misschien ook mee

2 nieuwe vrijgezellen van ‘Temptation Island 2019’ bekend en deze 5 dames doen misschien ook mee

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island‘ begint natuurlijk pas volgend jaar, maar ondertussen zijn de opnames wel aan het draaien. Ook dit keer worden twee Nederlandse en twee Vlaamse koppels geplaagd door de verleiding van bloedhete singles. En er zijn nu net de namen en foto’s van twee nieuwe singles gelekt. Bovendien hebben wij nog extra vermoedens over een aantal verleidsters.

We wisten al dat Kimberley H. uit Turnhout aan Temptation Island 2019 zou deelnemen als vrijgezel, maar nu komt daar ook de West-Vlaamse verleidster Emma bij.

Ze werkt in de horeca en is is op Instagram bevriend met Tijs, die in het vorige seizoen de dames probeerde te verleiden. Bovendien reageert Marvin, die twee jaar geleden deelnam met zijn vriendin Louise, op foto’s van Emma.

(Alex en Niels uit de vorige seizoenen gaan voor een groot publiek boksen in een zelfverzonnen wedstrijd.)

Zo ziet de West-Vlaamse schone eruit:

Jietse

Ook de West-Vlaamse verleider Jietse zal van de partij zijn. Hij heeft een eigen kledingmerk 2Young en blijkt op Instagram bevriend te zijn met Joshua, die het voorbije seizoen met Megan van bil ging. Dat melden de kranten van De Persgroep.

(Deze twee Temptation Island-deelnemers doen binnenkort mee aan Ex On The Beach Double Dutch.)

Dit is de knappe kop van Jietse:

Verregaande vermoedens

Maar da’s nog niet alles. We hebben eerder verder de Instagramaccounts van de Temptation Island-gang afgespeurd en we zijn op basis van volgers op een aantal accounts uitgekomen van mogelijke deelnemers. De reden: ze worden door bijna alle ex-deelnemers van Temptation Island gevolgd. Deze dames zien we binnenkort wellicht op VIJF (opgelet voor de overdosis lipfillers):

(Op deze datum komt Temptation Island terug.)

De kansmakers:

Tanisha

Tanisha werkt in de kledingwinkel The STING en op haar Facebookprofiel zien we maar al te duidelijk dat ze vrijgezel is. Bovendien probeert ze haar eigen schoonheidssalon uit de grond te stampen.

Ayleen

Ayleen is een danseres. Ze komt uit het Nederlandse Oldenzaal.

Kiani

Ze komt uit Blankenberge en is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en nagelverzorgster. Ze ambieert ook een modellencarrière.

Naomi

Naomi geeft zich uit als danseres. Dat belooft! Bovendien is ze een échte bloggerbabe.

Hunges

Dat Hunges een strakke madam is, bewijst ze met deze fitness-foto!

Don’t take things in life too serious“, is het motto van deze Nederlandse op Instagram …

Gesponsorde artikelen