20 pop- en rocksterren met idiote tatoeages

20 pop- en rocksterren met idiote tatoeages

Rick Ross onthulde deze week zijn nieuwste tattoo, op zijn kin dan nog. Muzikanten en tatoeages, dat gaat hand in hand. Maar soms vraag je je toch af wat sommigen bezielde om … Dus: 

Professor Green, ooit nog van The Beats, liet in 2009 “Lucky” in zijn hals tatoeëren. Enkele weken later geraakte hij verwikkeld in een vechtpartij en stak iemand een gebroken flesje bier in zijn nek. Hij overleefde het gelukkig.

Rich Forever was de naam van een mixtape van Rick Ross en het is ook een beetje de mantra van de goed in het vlees zittende hiphopper. Deze week liet hij het op zijn kin tatoeëren. 

Lil Wayne heeft vanalles op zijn gezicht laten zetten. “I am music” heel bescheiden boven zijn wenkbrauwen bijvoorbeeld, en op zijn oogleden staat dan weer “Fear God”. De vier traantjes staan dan weer voor vier familieleden die zijn gestorven.

Boy George ging zo rond 2005 door weer één van zijn fases, Kabbalah deze keer. Hij liet een davidster met daaronder een lotusbloem op zijn kale hoofd tatoeëren.

We weten eigenlijk niet waar we het meest perplex van staan: dat Ed Sheeran tatoeages heeft van Puss in Boots uit Shrek, de Fresh Prince of Bel Air, een fles Heinz Ketchup en Lego of dat hij aan een lief is geraakt.

Haley Williams van Paramore heeft een kort geheugen. Shave me staat er op deze tatoeage.

Rapper Gucci Mane heeft een ijsje op zijn gezicht laten zetten. Hij zit momenteel in de cel wegens bezit van illegale wapens en drugs. Benieuwd hoe z’n jail brothers reageren.

En ooit dacht Horst Simco aka Riff Raff: “Zou het niet cool zijn als ik MTV in mijn hals liet tatoeëren?” Hij heeft ook een groot kruis op zijn arm met de woorden “Dear Jesus, Please Let Me In. Your Child, Horst Simco.” We vrezen ervoor, Horst.

Cee-Lo Green heeft het woord “trill” boven zijn rechteroor laten tatoeëren. Blijkbaar een hiphopwoord voor “true” en “real”.

Nog eens Rick Ross.  Hij heeft Abraham Lincoln en George Washington op zijn borst. Omdat vrijheid van meningsuiting belangrijk is, alsook “the right to wear Rolexes”.

Rapper Yung L.A. liet een eend, het logo van platenlabel Duct Tape op zijn gezicht zetten toen hij daar tekende. Hij zit nu bij Ham Sandwich Records dus dat belooft …

Lily Allen heeft een braceletje met een Keith Haring-hond, Homer Simpson, een smiley en een hoop religies. 

Jon Bon Jovi heeft Superman op zijn bovenarm. En een griezelige voorkeur om kleding zonder mouwen te dragen. Livin’ on an ego.

David Lee Roth van Van Halen heeft een revolver op zijn achterste laten zetten. Waarom? Wie weet? Deze man nam ook ooit een verzekeringspolis voor het geval er iets met zijn penis zou gebeuren. 

P!nk heeft een barcode in haar nek. De buitenste cijfers zijn blijkbaar 13, haar lievelingsnummer en 9879 is haar geboortedatum. 112001 is de releasedatum van M!ssundaztood. En wij die dachten dat het een statement tegen de consumptiemaatschappij was.

Okay, Missy “Misdemeanor” Elliott was hoe Missy Elliot haar carrière begon. Misdemeanor dus, met een a na de tweede e.

Janet Jackson heeft Mickey en Minnie Mouse op haar heup die euh iets stout aan het doen zijn.

Fred Durst van Limp Bizkit heeft Kurt Cobain en Elvis op zijn borst. Why? For the nookie?

T-Pain, koning van de auto-tune, heeft een punt. 

Tom Kelly van indiefenomenen Eagulls liet Bill Murray tatoeëren op zijn arm. En toen hij ‘m ontmoette …

Gesponsorde artikelen