30 nieuwe liedjes uit april die je misschien nog niet kende!

30 nieuwe liedjes uit april die je misschien nog niet kende!

Nieuwe muziek nodig? Zoek niet verder! April ligt al 11 dagen achter ons, en in die maand zijn super veel leuke liedjes uit gekomen. Wij hebben er 30 op een rij gezet die je vast nog niet kende! 

30. Alvaro Soler – Sofia

Deze knappe Spaans/Duitse zanger ken je natuurlijk van de zomer hit El Mismo Sol. Zijn laatste single is het al minstens net zo catchy, mede door het makkelijke fluit deuntje. Nieuwe hit voor Alvaro? WIj hopen van wel.

29. Sofia Carson – Love Is the Name

Dit is niet de Sofia, waar Alvaro over zingt maar een meisje uit de Disney stal die hard op weg is om de Selena Gomez te worden voor een heel nieuwe generatie pubers. Met haar debut single brengt ze een vrolijk zomers liefdesliedje en jep, je hoor je goed; ze sampled “Live Is Life” van Opus.

28. Twice – Cheer Up

Nog half dood na het K3 afscheid? Maar zin in afleiding in dezelfde vorm? K-Pop girlbands to the resque! De 9 koppige meidengroep Twice brengt een vrolijk liedje over hard to get spelen.

27. The Vamps – I Found A Girl

Als je niet onder de 15 bent, ken je deze gastjes vast niet. The Vamps begonenn op youtube en raakten al snel super populair. Hun nieuwste singel gaat over hoe de leadsinger verliefd werd op een lesbisch meisje (oeps) featuring rapper Omi die je vast wel hier van kent….

26. Tobu – Cacao

Als je online videos maakt, of veel naar Gamer Youtubers kijkt ken je Toby vast wel van het No Copyright Music kanaal op youtube dat gratis muziek bied van jonge upcoming dj’s en producers. Tobu is een van de populairste en bracht vorige maand nieuwe muziek uit; het suiker zoete cacao.

25. Sunday Sun – When We Kiss

Sunday Sun is een Nederlandse band die geboren werd nadat een paar vrienden bandje besloten op te zetten, na een ‘legendarische nacht’ in de kroeg. Zouden ze met het catchy poprock nummer When We Kiss hun eerste hit te pakken hebben?

24. Galantis – Louder Harder Better

Galantis ken je vast van de hit U & I, en wordt dit hun volgende hit? Het klinkt alvast catchy, en wij spelen hem graag luider en harder.

23. Cash Cash – How To Love ft Sofia Reyes

How To Love is alweer de 7de single van het nog te verschijnen album Blood, Sweat & 3 Years van Cash Cash en klinkt weer super lekker!

22. Tough Love – Touch feat. Arlissa

Tough Love kun je misschien kennen van So Freakin Tight of als je een Sting of New Yorker binnenloopt. Hun nieuwe Touch klinkt zeker niet verkeerd!

21. Sharon Doorson – How You Like It

Sharon Doorson is een Nederlandse zangeres, die meestal catchy club dance-pop maakt. Nu is ze toe aan haar tweede album met How You Like It als derde single. Do you like it?

20. Half Moon Run – Consider Yourself

Half Moon Run is een Canadese Indie Rockband die al dik 6 jaar bestaat. Ze staan bekend omdat ze het heavy percussie gebruik dat in hun nummers voorkomt. Naast de de mooie bijna mini-movie videoclip klinkt hun laatste song ook weer heel goed!

19. The Big Moon – Cupid

Valentijns dag is al een maand of 2 voorbij, maar The Big Moon brengt een lekker romantisch liedje.

18. Izzy Bizu – Sweat (A La La La La Long)

Grote kans dat je deze al hebt gehoord in de H&M commercial, en anders niet; hij klinkt heerlijk vrolijk en zomers! Maak kennis met Izzy Bizu en haar lekkere cover van Sweat origineel van Inner Circle.

17. Blaenavon – I Will Be The World

Jonas Brothers maar dan alternatiever! We like!

16. TINI – Born to Shine

Born To Shine is de debuut single van de Telenovela ster Martina Stroessel, beter bekend als Violetta uit de gelijknamige serie.

15. Michael Kiwanuka – Love & Hate

Michael Kiwanuka ken je vast van Home Again, en zijn nieuwste klinkt net zo mooi en soulvol!

14. Benjamin Francis Leftwich – Tilikum

Fragiel en vol emotie, zo klinkt Tilikum van deze 26 jarige Engelse Singer-songwriter.

13. Foxes – Cruel

Foxes heeft veel catchy liedjes, maar lijken niet veel sporen achter laten buiten haar thuisland Engeland, maar wellicht ken je haar van Clarity feat. Zedd. In het catchy Cruel zingt ze over hoe wreed ze ze het vind hoe afhankelijk ze is als ze verliefd is…

12. April – Tinkerbell

Nog meer K-pop! Deze Zuid-Koreaanse meidengroep debuteerde vorig jaar, en dit is de eerste single van hun 2de album. Het catchy Tinkerbell en de zoete videoclip zijn perfect voor in je lente/zomer playlist!

11. Kendji Girac – Tu Y Yo

Kendji is een Franse zanger die in 2014 de Franse versie van The Voice. Tu Y Yo is alweer de vierde single van zijn de tweede album, en klinkt lekker vrolijk!

10. Laura Marano – Boombox

Nee, dit is niet Annie uit Community, maar ook een Disney sterretje. Met het catchy boombox brengt ze haar eerste debut single uit. Overigens heeft Ken Jeong (wel uit Community) een gastrol als reggisseur van de video.

9. Yesung – Here I Am

Yesung is een lid van de populaire K-Pop band Super Junior, en bracht vorige maand zijn debuut album uit met het rustige Here I Am als titletrack.

8. Bloc Party – Virtue

Bloc party is een Engelse Indie rockband die al sinds 1999 bestaat. Op hun nieuwe album keren ze terug naar hun rock stijl met een electronisch tintje! Virtue is hiervan de derde single. Vinden wij wel leuk!

7. Jack Garratt – Surprise Yourself

Jack Garrat is een 24-jarige singer-songwriter dat hij schreef voor een vriend die de verkeerde trein stapte. Want iedereen heeft verassingen nodig in zijn leven! En wij vinden dit lied ook een leuke verassing!

6. Maan – Ride It

Maan is de de winnaares van The Voice of Holland ’16 en dit is alweer haar tweede single. Net als haar vorige single is dit weer lekker goed geproduceerd DJ werk.

5. Jon Bellion – Guillorine feat. Travis Mendes

Jon Bellion is een 25 jarige Amerikaans singer-songwriter, producer en rapper. Je kan zijn stem evt herkennen hiervan. Met Guillotine feat. Travis Mendes brengt hij de eerste lekkere dansbare single van zijn nieuwe album.

4. Kerli – Blossom

Deze 29 jarige uit Estland afkomstige zangeres komt met Blossom, een voorproefje van haar 2de studio album. Lekker sprookjesachtig en electronisch!

3. Lena – Beat To My Melody

Wat toevallig deze week ook nog songfestival ’16, en toevallig bracht Lena (die in 2010 voor Duitsland won met Satellite) vorige maand een nieuw liedje uit! De single is een bonus track van haar derde album. Lekker dreamy, electronisch en kenmerkend Lena.

2. Pretty Vicious – Cave Song

In een van de top coments wordt deze Britse band al Arctic Monkeys 2.0 genoemd en ze stellen niet teleur!

1. Strong Asian Mothers – Out Of Love

De naam is al super raar, maar ook niet (Aziatische) moeders zijn sterke vrouwen, maar de muziek klinkt super fijn! Lekker weird! We like!

Gesponsorde artikelen