5 minuutjes, zoveel kost het Jeff Hoeyberghs om koningin én Q-music-presentatrice te beledigen

Gekend plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs deed enkele heel beledigende uitspraken vanochtend toen hij te gast was in de studio van Q-music. In het interview affronteerde hij niet alleen onze koningin, maar ook presentatrice Dorothee Dauwe moest eraan geloven. “Dat gij er als een schandaal bijloopt, kan mij een worst wezen”, zei Hoeyberghs. 

Hoeyberghs kon er niet mee leven dat koningin Mathilde er niet perfect voorkwam op bezoek in het dienstencentrum in Overpelt enige tijd geleden. Hij postte een foto van de koningin op zijn Facebook met de tekst “Zoek de 7 esthetische fouten”. In het interview op Q-music zei Hoeyberghs dat het hem niet ging om de chirurgische mogelijkheden, die overigens niet zo groot zijn volgens hem, maar om de keuze van de make-up en juwelen. “Ik was in shock door alle schoonheidsfouten die de schoonheidsspecialisten van de koningin hadden gemaakt. Dit is een voorbeeld van hoe het niet moet”, zegt hij. 

“Ik wil een perfecte koningin!”

Hoeyberghs raasde maar door en schreeuwde de ene na de andere belediging over “vrouwen die een leeftijd hebben om plastische chirurgie te overwegen”, toen Q-presentatrice Dorothee Dauwe zijn relaas onderbrak. “We zijn toch niet allemaal perfect?”, vroeg ze. De belediging die daarna volgde, maakte Dorothee even sprakeloos. “Ik wil een perfecte koningin! Dat gij er als een schandaal bijloopt, kan mij een worst wezen”, zei hij. 

Vrouwen moeten er mooi uitzien en mannen moeten veel geld verdienen, met dit discriminerende cliché sloot de plastische chirurg af. “Vrouwen tussen de 40 en de 45 gaan het snelst een operatie ondergaan, omdat veel vrouwen dan wat hamsterwangen krijgen en daar zijn chirurgische oplossingen voor. Het succes van mannen op de paringsmarkt hangt daarentegen af van de dikte van hun portemonnee.”

De Facebookpost van Jeff Hoeyberghs.

Beluister hier het volledige fragment. 

Meer
Lees meer...