5 redenen waarom de festivalcamping van Extrema Outdoor dat tikkeltje meer te bieden heeft

desperados

Met de zomer in zicht is het perfecte moment aangebroken om je volledig festivalproof te maken. En wacht daar maar niet te lang mee want op zaterdag 8 juni heeft Extrema Outdoor heel wat voor jou in petto. Samen met Desperados hebben zij een concept bedacht waar je in een gigantische campingtent urenlang kan blijven doorgaan. Daarbovenop krijg je er natuurlijk ook een Desperados bij! Al moet je wel eerst op schattenjacht vooraleer je zo een flesje kan bemachtigen, want de Desperados-campingtent ligt verstopt. Tijd om jouw Sherlock Holmes-kantje naar boven te laten komen dus!

Leuke deuntjes op de achtergrond, feestende mensen rondom jou, een flesje Desperados in je hand. Meer moet dat niet zijn wanneer jij je wilt vermaken op het Extrema Outdoor-festival. Maar toch heeft het festivalteam samen met Desperados dit jaar nog een extra effort gedaan door dat feestje ook naar de camping te brengen. En dat belooft alleen maar goeds voor jou.

1. Je kan non-stop feesten

Op de geheime Desperados-camping kan je op zaterdag 8 juni vanaf 12 tot 15.30 uur genieten van een set van Dj John Noseda. Die Belgische Dj is gekend voor zijn catchy deuntjes en jaren 80 hits in een remix met wat house muziek en donkere beats. Een echte knaller die je niet wilt missen.

2. Je krijgt een XL-ervaring in een XL-campingtent met XL-attributen

Desperados

Wanneer je iets doet, moet je het meteen goed doen en dat neemt het Extrema Outdoor-festival heel letterlijk. De Desperados-campingtent ziet er namelijk nogal klein uit bij de ingang maar blaast je volledig van je sokken zodra je binnen bent. De tent zal volledig versierd zijn naar het idee van de grafische artiest Yann Laissy, die je waarschijnlijk beter kent als Pache. Het creatieve brein van Pache lost je verwachtingen helemaal in met ondermeer een spectaculair gedesignde wall van 10 op 5 meter groot en originele richtingsaanwijzers die je op de camping ziet opduiken. Het belooft er werkelijk uit te zien als een flashy kleurbom.

3. Een teleurstelling zit er voor jou niet in

Desperados

In Polen en Duitsland vonden er al eerder Desperados-feestjes plaats die meer dan epic waren en die je vooral niet snel zal vergeten. In Duitsland moest je namelijk bij het binnenkomen van de festivaltent je smartphone afgeven die je later met alle andere gasten hun smartphones zag schitteren in een lichtkunstwerk. In Polen gooide Desperados het over een andere boeg en toverde men een eenpersoonwoning om tot een wild feest. Zoals je kan zien, is er dus geen enkele reden om niet te gaan want een teleurstelling is in feite niet mogelijk.

4. Jouw wildste partydromen in levenden lijve

Desperados

De Belgische Pache neemt de volledige vormgeving van de camping party op zich. Desperados geeft dankzij de “Epic Parties Imagined by You”-actie immers aan iedereen de kans om zijn gekste festivaldromen in vervulling te laten gaan. Naast het feestje op Extrema Outdoor, organiseert het merk een online campagne waarmee ze op zoek gaan naar de wildste concepten die festivalgangers bedenken. Alle ideeën kunnen gedeeld worden op Facebook, Instagram en Twitter via #WeAreTheParty. Die kunnen dienen voor het volgende event, het wereldwijde Desperados YourFest in september. Maar eerst mag je dus jouw party-outfit aantrekken voor Extrema Outdoor op zaterdag 8 juni.

5. Een festivalcamping MET Desperados

Desperados

“Voor mij een Desperados, alstublieft.”, “Sorry, die zijn uitverkocht.”, “DAMN IT.” Een conversatie die je hoogstwaarschijnlijk wel al eens gevoerd hebt. Niets is minder leuk dan het laatste stukje van iets aan je neus voorbij te zien gaan wanneer je daar net zoveel zin in hebt. Dus, nog een extra reden om door die smalle tunnel te gaan die je tot bij de Desperados-camping brengt. Hier mag je namelijk meer dan gerust zijn van een flesje Desperados. Of twee. Of drie.

Gesponsorde artikelen