5 redenen waarom je vandaag nog een account moet maken op Pinterest

Pinterest is een recentere toevoeging aan het brede gamma van sociaalnetwerksites. Toch is het voor elk van ons de moeite waard om hier op in te schrijven. Waarom juist? Ontdek hieronder hoe Pinterest jou kan inspireren!

1. Pinterest verzamelt de beste ideeën voor jouw nieuw project

Ben je aan het bouwen? Of ga je trouwen? Wil je graag een reis rond de wereld maken of wil je je dagelijkse leven bruisender maken? Dan geeft Pinterest jou de middelen. Op Pinterest vind je foto’s van duizenden bruidsjurken, prachtige keukens, de mooiste locaties ter wereld en de coolste lifehacks. Hoe maak je een schommelbed voor in je tuin? Of hoe kan je origineel aankondigen dat je zwanger bent? Met Pinterest verzamel je de leukste ideeën op 1 bord. Jouw bord!

Outdoor movie night with the girls? Yes please!

2. Pinterest maakt jouw fanatieke obsessie met je hobby nog fanatieker

Zou je wel elke dag iets nieuws kunnen knutselen? Of reorganiseer je bijna elke dag je huis? Helemaal gek van koken? Of heb je groene vingers? Geen hobby wordt vermeden op Pinterest. Je vindt er alles over auto’s, tuinieren, architectuur en nog veel meer. Pinterest geeft je de kans om jouw obsessie met je paard om te toveren tot een prachtig prikbord waar je uren naar kan staren. Zelfs als je een stiekeme fetisj hebt met Charlize Theron of Leonardo Dicaprio kan je hier terecht. Op jouw geheim bord komt niemand er ooit achter!

De leukste recepten en foto’s vind je hier!

3. Slechte dag? Pinterest geeft je een prikbord vol quotes!

Quotes die je doen herinneren waarom jij toch wel geweldig bent. (Oké, meestal geweldig bent) Waarom ik toch altijd? Ben ik dan zo verkeerd? Wentelen in zelfmedelijden helpt je natuurlijk geen stap verder op een rotdag. Pinterest vrolijkt je in een mum van tijd op met de leukste quotes!

Feeling blue? Deze quotes fleuren je weer op!

4. Ga je shoppen? Wil je een totaal andere look? Op Pinterest vind je de beste looks!

Een nieuwe bikini? Een rok van tule? Nieuwe schoenen? Op Pinterest vind je de look, soms ook de winkel, maar zeker en vast de inspiratie!

Shoes are a girl’s best friend!

5. Klaagt je vriend(in), moeder, tante, broertje ook soms dat ze niet weten wat ze moeten kopen voor jou?

Jij kan op Pinterest je favoriete items verzamelen op één bord. Zo kan iedereen volgen waar jij een grote fan van bent, en word je elke kerst verrast met één van de spulletjes op jouw bord! Pinnen en delen is de boodschap!

Nooit te oud voor dit prachtig donsdeken!

Pinterest – ook voor mannen een vat van inspiratie!

Ook voor mannen is er inspiratie genoeg! Misschien geen prinsessendons voor jou, maar wel één van een astronaut! Films, muziek, boeken, auto’s, design, DIY! Je vindt het hier allemaal!

Meer
Lees meer...