Left Right
scrollTop top

6 redenen waarom jij Shadowhunters moet zien!


6 redenen waarom jij Shadowhunters moet zien!

Ik dacht even dat Netflix een grapje maakte, Shadowhunters staat NU AL erop! Gisteren kwam de serie uit in Amerika en hij is nu al een favorietje. In deze fantasy-serie, gebaseerd op Kronieken van de onderwereldserie, draait het om Clary die erachter komt dat zij afstamt van een groep demonenjagers en zo in een groot avontuur valt. Klinkt cool toch? Dus daarom: 6 redenen waarom jij elke week Shadowhunters moet zien!

1. Je had niet genoeg aan 1 film

In 2013 kwam er ook een adaptie op de boeken uit genaamd The Mortal Instruments: City of Bones. Helaas kreeg de film veel negatieve reacties, maar was ondanks dat erg populair. Dus niet genoeg aan die ene film, of was het net niet wat je had verwacht? Shadowhunters wacht op je.

2. Knappe acteurs

Herken je de hoofdrol speler? Goeie kans dat je hem al kent uit de Style-muziekvideo van Taylor Swift! De knappe acteur/model met de 2 verschillende kleuren ogen (bruin en blauw) speelt in de serie Jace. En herken je de acteur die de sexy Magnus Bane vertolkt ook ergens van? Dat is Mike Chang uit Glee!

3. Weerwolven, engelen, demonen en andere fantasy-figuren

Doordat de serie gaat over schaduwjagers die demonen vangen, is het natuurlijk voor de hand liggend dat de vele andere fantasy-figuren ook hun opwachting maken. Zo kom je erachter dat iemand ineens een weerwolf blijkt te zijn of zelfs dat de aardige onderbuurvrouw stiekem een heks is. En dan heb ik het nog niet over de schaduwjagers zelf. Ze stammen af van engelen, waardoor ze niet alleen knap zijn maar ook bepaalde krachten bezitten om dus de mensen van de slechte demonen te beschermen.

4. Actie

Aangezien ze dus tegen demonen en god weet wat gaan vechten, kun je natuurijk actie verwachten. Als je de film hebt gezien, herinner je je vast wel deze scene…
Hoe zou die in Shadowhunters eruit gaan zien?

5. Heel veel drama! (spoilers)

Als je de boeken hebt gelezen weet je dat de serie niet alleen draait om vechten met demonen, maar ook zijn portie drama meebrengt. Zou jij het ook kunnen als je erachter komt dat je misschien dezelfde vader hebt als de jongen waarop je verliefd bent? Of als zijn stiefbroer ook op hem valt? En dan heb ik het nog niet over alle koppeltjes die je gaat shippen.

6. Nu al op Netflix

Mocht je nu nog niet overtuigd zijn: zie hier mijn laatste poging. De eerste awesome aflevering staat nu op Netflix dus dat betekent dat niemand zielig online een torrent hoeft te zoeken. En er is natuurlijk ondertiteling mocht je dat nodig hebben. Check hieronder de trailer.

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308