Futuristische dinosaurusfilm ’65’ met Adam Driver krijgt eerste trailer

Adam Driver is binnenkort opnieuw te zien in de cinema. De succesvolle acteur speelt namelijk de hoofdrol in 65, een sciencefictionfilm die zich afspeelt op de aarde … 65 miljoen jaar geleden. En die film kreeg nu een eerste, spannende trailer.

Na onder andere House of Gucci in 2022 is Adam Driver volgend jaar in twee films te zien in de cinema. Een daarvan is de biopic Ferrari, over autoproducent Enzo Ferrari. Daarnaast zal Driver ook te zien zijn in de sciencefictionfilm 65. Die film is van de hand van het duo Scott Beck en Bryan Woods, die in 2018 verantwoordelijk waren voor het scenario van de geprezen A Quiet Place.

Mills en Koa

65 begint met Mills (Adam Driver) als piloot van een ruimteschip dat door een botsing met een meteoriet crasht op een onbekende plaats. Mills vindt snel Koa (Ariana Greenblatt) als enige andere overlevende. Samen komen ze tot de vaststelling dat ze terechtgekomen zijn op de aarde, maar dan wel 65 miljoen jaar geleden. Het duo heeft één kans om te overleven. Daarvoor moeten ze wel zien te overleven op de onbekende plaats vol gevaren.

In de trailer van 65 die zojuist door Sony Pictures Entertainment gedeeld is zien we hoe Mills en Koa geconfronteerd worden met bloeddorstige dinosaurussen. De twee kunnen daarbij rekenen op futuristische wapens, maar hebben toch alle moeite om te overleven. Naast Adam Driver en Ariana Greenblatt zal ook Chloe Coleman (Avatar: The Way of Water) in een nog onbekende rol te zien zijn in 65.

Bekijk de trailer van 65:

65 komt uit op woensdag 8 maart 2023.

Meer
Lees meer...