Left Right
scrollTop top

7 dingen die we leren uit de nieuwste trailer van de Turtles


7 dingen die we leren uit de nieuwste trailer van de Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles is een van de meest opmerkelijke films van het najaar, en het is nog afwachten of ie ook echt goéd wordt. Fans zitten al een tijdje bang af te wachten wat Michael Bay met hun favoriete superhelden gaat uithalen, na onder meer geruchten dat de Turtles tegenwoordig aliens zouden zijn.

De nieuwste trailer lijkt sceptici alvast te kunnen geruststellen. Niet alleen ziet de actie er flitsend uit, de charme en humor van weleer lijken ook nog prominent aanwezig, met weliswaar een moderne draai. Hier zijn zeven dingen die we leren uit de nieuwste trailer:

1. Michael Bay drukt zijn stempel

Bay, die ook al de Transformers naar het witte doek bracht, staat bekend om zijn spetterende actiescènes. Hij laat de adrenaline ook duidelijk doorheen zijn nieuwe film gieren.

2. Geen aliens

De Turtles blijken dan toch geen aliens te zijn. Bay had eerder gezinspeeld op het feit dat ze deel zouden uitmaken van een buitenaards ras, wat leidde tot woeste reacties van fans. In de trailer krijgt April O’Neill, een rol van Megan Fox, de vraag of de Turtles aliens zijn. “Nee, dat is stom”, antwoordt April. “Het zijn schildpadden.” Gemuteerde schildpadden, voor alle duidelijkheid.

3. Shredder is bangelijk

De Turtles nemen het op tegen hun aartsvijand Shredder, die een robot blijkt. Hij doet zijn naam alleszins eer aan, want hij heeft gigantische messen. Wolverine is er niks tegen!

4. De Turtles zijn nog altijd lollige wijsneuzen

Het mag duidelijk zijn dat de Turtles nog altijd houden van flauwe grapjes en andere wijsneuzerij. We zien Leonardo April bij hun eerste ontmoeting toespreken met een erg diepe stem, waarna Raphael lacht dat zijn kompaan zijn Batman-imitatie weer bovenhaalt. Ook zelfspot is de film dus niet vreemd.

5. De skateboards hebben raketaandrijving!

De Turtles zijn altijd al overdreven cool geweest, met hun skateboards en alomtegenwoordige pizza’s. In de nieuwe film zoeven ze voort op skateboards met raketaandrijving – hoe cool is dat?!

6. Alles ziet er fantastisch uit

Terwijl sceptici vrezen dat met Bay aan het roer de film meer vorm dan inhoud zal hebben, zit die vorm alvast snor. De Turtles zien er bovendien geloofwaardig uit, en veel realistischer dan de knakkerds uit de vorige films.

7. De toon zit goed

De toon van de film balanceert op een dunne koord tussen cheesy en duister, maar in deze trailer lijkt het evenwicht alvast prima te zitten, zonder enerzijds te plat of anderzijds te serieus te worden.

Het is nu nog afwachten tot half oktober, wanneer Teenage Mutant Ninja Turtles in onze zalen moet spelen.

Bron: The Mirror.

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.776.671
 • Aantal
  doden
  1.124.669
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  240.159
 • Aantal
  doden
  10.489