7 handtassen die op elke vrouw haar verlanglijstje staan

Als vrouw kan je nooit genoeg handtassen hebben, toch? Voor elke gelegenheid en dresscode bestaat er een perfecte tas. Deze 7 toppers mogen dan ook niet ontbreken op je verlanglijstje. Of in je kast natuurlijk 😉.

1. De crossbody tas

Dé favoriet van iedereen die het te druk heeft om de hele tijd haar handtas vast te houden. Want geef toe, in het dagelijks leven heb je meestal je twee handen nodig. Dan is de crossbody tas jouw meest praktische vriend. Hij bestaat in zowat alle formaten zodat er altijd een exemplaar is voor wat jij wil meenemen. Deze Guess handtas is net groot genoeg voor al je belangrijke spullen.

2. De clutch

Een stuk minder praktisch, maar wel ongelofelijk elegant is de clutch. Dit is de handtas voor fancy gelegenheden zoals een galabal, trouwfeest of een fotoshoot op de rode loper ;-). Je kan er meestal net je gsm en identiteitskaart in kwijt, maar meer heb je gelukkig niet nodig op zulke gelegenheden.

3. De shopper

Soms heb je echt gewoon nood aan een hele grote schoudertas. Ze noemen dit model dan ook niet voor niets de shopper. Ideaal dus voor je volgende shopping spree, maar ook als handtas om mee te nemen naar het werk. Je kan er namelijk alles in kwijt, van je laptop tot je lunch.

4. Het heuptasje

Helemaal terug van weggeweest en in een nieuw, trendy jasje. Dat is het heuptasje! Echt veel kan er niet in, maar het staat goed en je hebt je handen vrij. Dit is het perfecte tasje voor op festivals en feestjes. Jij kan lekker dansen zonder je zorgen te moeten maken over je handtas!

5. De rugzak

Een klassieker die niet mag ontbreken in je kast, is de rugzak. We hebben het hier dan niet over het type boekentas waarmee je vroeger naar school ging, maar over een stijlvolle variant. Niet te groot, lekker handig en uiteraard heel mooi. Zoals deze Michael Kors handtas, simpel en superstijlvol!

6. De traditionele handtas

De klassieke handtas zoals hij oorspronkelijk ontworpen werd, ziet er nog steeds geweldig uit. Je draagt hem aan je arm of in de hand en stopt er enkel het belangrijkste in. Zeg nu zelf, deze Valentino handtas is toch een echte eyecatcher?

7. De schoudertas

Ook dit is een klassieker. Je kan hem aan de arm dragen, maar hij is eigenlijk bedoeld om aan je schouder te dragen. Een schoudertas geeft je meteen een professionele look en je straalt een en al klasse uit. Dit is de handtas die je nodig hebt om te gaan solliciteren of om een goede indruk te maken bij de schoonfamilie, bijvoorbeeld met deze Furla handtas in zwart leder.

Met deze 7 handtassen ben je klaar voor elke gelegenheid. Welke handtas jij ook verkiest, je shopt ze makkelijk online bij de Bijenkorf!

Meer
Lees meer...