7 struggles waar alleen singles mee kampen

Single zijn heeft ongetwijfeld voordelen. Je hebt veel vrijheid en je kan de hele dag ongewassen in je pyjama rondlopen. Maar elk voordeel heeft een nadeel. Want the single life is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Met deze 7 struggles kampen alle singles:

1. Alles kost veel meer …

Giphy

Ahja, niemand om de kosten mee te delen of om eens een keertje wat geld voor te schieten. En al het eten in de supermarkt is ook al family size. Top, seg!

2. … en je krijgt ook al geen extra kleding

Giphy

Jij kan niet even een trui of een paar kousen van je lief lenen als jij er geen meer hebt. Nee hoor, voor jou alleen maar je eigen was en plas.

3. Bovendien kookt er niemand jouw potje na een lange werkdag …

Giphy

Een lief dat kan koken is een geweldige aanwinst. Misschien is het tijd dat je jezelf zo’n exemplaar zoekt? Met Parship.be was een lief vinden nog nooit zo eenvoudig.

4. … en moet je écht alles in huis zelf doen

Giphy

“Schat, dek jij de tafel?” – Ah nee, juist … Dat zal je ook weer alleen moeten doen. Sorry!

Doe nu de gratis persoonlijkheidstest op Parship.be >>

5. Niemand hoort jouw geniale mopjes tijdens het kijken van een serie

Giphy

En die zijn ik-weet-niet-hoe hilarisch. Echt.

6. Je vraagt je af of je je ware misschien gewoon gemist hebt

Giphy

“Had ik zand in mijn ogen of wat??”

7. Want die eerste dates zijn altijd zo gênant

Giphy

Dan kom je al iemand tegen die jou wel aanstaat, moet je eerst nog door die ongemakkelijke datingperiode. Het is een noodzakelijk kwaad als je wil uitvissen of iemand echt bij je past.

Herken jij jezelf in deze 7 struggles? En zou je graag nu meteen een lief vinden? Maak dan meteen een gratis account aan op Parship.be. Dankzij de persoonlijkheidstest kan je die gênante eerste dates ook meteen skippen!

Meer
Lees meer...