8 dingen die je nooit tegen een vrouw mag zeggen

Mannen, opgelet! Als je een vrouw graag te vriend wil houden, zijn dit 8 dingen die je nooit mag zeggen.

1. Is het weer de tijd van de maand?

Giphy
Misschien wel, maar we willen daar geen commentaar over. Of misschien ook niet, wat wil zeggen dat onze hormonen niet de verklaring zijn voor ons emotioneel gedrag. En dat vinden we nog veel erger.

2. Blijf toch eens kalm.

Giphy
Of: doe toch eens normaal, wind je niet zo op, doe het eens wat rustiger aan. We ZIJN kalm. Je hebt ons duidelijk nog niet gezien als we niet kalm zijn. En geloof ons: dat wil je ook niet.

3. Je reageert net als mijn/jouw mama.

Giphy
Je weet wel: die twee vrouwen over wie jij altijd klaagt. En die minstens dubbel zo oud zijn als wij. Toch bedankt.

4. Dat bord krijg je toch nooit op.

Giphy
Watch us. En nee, je gaat ons zo geen schuldgevoel bezorgen over die extra calorieën. En nog eens nee: je moet niet zitten wachten op de restjes van ons bord. We kunnen het zelf wel aan.

5. Neem een glas wijn, dan ben je meer ontspannen.

Giphy
Misschien wel, ja, maar mogen we alsjeblieft zelf beslissen wat we drinken? Misschien hebben we geen zin in alcohol, moeten we morgen werken of proberen we simpelweg de controle te houden. En we kunnen ons ook wel amuseren zonder alcohol. Mag dat?

6. Stop met zagen.

Giphy
We willen zelfs toegeven dat we af en toe een beetje te veel praten en doordrammen, maar kan je ons dat op een iets vriendelijkere manier duidelijk maken? Alstublieft, dankuwel.

7. Ryan Gosling is homo.

Giphy
We begrijpen dat jullie jaloers zijn als we het nog maar eens over onze favoriete acteur hebben. Maar om daarom te beweren dat hij homo is? Dat is een beetje flauw. En we geloven het toch niet. Nah.

8. Niet boos zijn, het was maar een grapje.

Giphy

Zie je ons lachen? Nee? Dan was het geen grapje. Doen alsof dat wel zo is omdat je merkt dat we boos worden, heeft geen zin, want dat weten we toch. Nadenken voor je iets zegt is dan ook een betere optie.

Willen we dat afspreken?

YouTube
Shutterstock
Meer
Lees meer...