Left Right
scrollTop top

8 Kinepolis-zalen streamen Monty Pythons allerlaatste show live


8 Kinepolis-zalen streamen Monty Pythons allerlaatste show live

De vijf resterende leden van Monty Python zijn aan hun allerlaatste concertenreeks ‘The Last Night of Monty Python’ begonnen. Wegens gigantisch succes zal de show live uitgezonden worden in meer dan 1.500 bioscopen wereldwijd, en in België krijgt Kinepolis de eer.

John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Michael Palin, en Terry Jones waren in feite van plan om maar een paar liveshows in het Verenigd Koninkrijk te houden als allerlaatste reünie van de komische groep. Maar de tickets voor hun eerste liveshow sinds 1980 vlogen echt wel de deur uit. Nauwelijks 44 seconden na de opening van de ticketwebsite, waren alle beschikbare plaatsen uitverkocht. 

Capaciteitsprobleem

Het quintet begreep al snel dat ze enorm veel fans in de kou lieten staan, en breidden het aantal shows uit naar tien. Maar dat was nog niet voldoende, en om het capaciteitsprobleem op te vangen, zal de allerlaatste show op 20 juli live uitgezonden worden in meer dan 1.500 bioscoopzalen over de hele wereld. Kinepolis laat nu in een persbericht weten dat de show op 20 juli te zien zal zijn in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven en Oostende.

“Ik denk dat je van alles een beetje kan verwachten, enkele komische sketches, wat pathos en wat muziek”, liet Eric Idle aan de UK Press Association weten. “Het zal een geweldige show worden, maar dit is echt wel de allerlaatste keer dat we zullen samenwerken”, voegde Michael Palin daar aan toe.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452