8 redenen om deze zomer een last minute te boeken

8 redenen om deze zomer een last minute te boeken

Je hebt geen vakantieplannen gemaakt, maar je hebt opeens een grote drang om op reis te vertrekken? Begin je koffers dan maar al te pakken, want met een last minute vakantie is dat zo gefikst! Wij geven jou acht redenen waarom je zeker eens een last minute moet boeken dit jaar:

1. Een last minute is veel goedkoper…

Bijna iedereen weet dat last minutes goedkoper zijn, maar hoe komt dat eigenlijk? De reden hiervoor is dat de reisbureaus deze reizen op voorhand aankopen. Als ze na een lange tijd nog altijd niet verkocht zijn, mogen ze weg aan een lagere prijs. Daarnaast krijg je ook nog een prijsverlaging omdat je keuze beperkter is.

2. … en je hoeft zelfs helemaal geen geld uit te geven aan een aftelkalender

Je hoeft niet lang te wachten voor je opreis vertrekt. Het is dan ook helemaal niet nodig om je dagen af te vinken. De reis staat gewoonweg voor de deur!

3. Je krijgt alleen maar energie van deze impulsieve actie …

Giphy

Als je op het laatste moment de beslissing maakt om op reis te vertrekken, is dat natuurlijk heel spannend! En wie wil er nu niet een beetje gezonde spanning in zijn leven?

4. … en van keuzestress is ook helemaal geen sprake

Ken je het: de reisbrochure openslaan en niet weten wat te kiezen? Alles ziet er zo mooi uit en je zou het allemaal willen bezoeken. Een luxeprobleem, maar wel vervelend … Met een last-minute-vakantie heb je hier helemaal geen last van.

5. Ook planning is helemaal niet nodig

Als je de reis vroeg hebt geboekt, heb je de neiging om zoveel mogelijk te plannen. Maar hier kan wel eens de nodige stress bij komen kijken. Als je een last minute boekt is die stress helemaal niet nodig!

6. … of plan je de zaken liever wel? Last minute hoeft helemaal niet zo last minute meer te zijn

Je denkt misschien: een paar dagen voor vertrek een reis boeken, dat is niets voor mij. Je kan onmogelijk nog verlof aanvragen, je hebt nog geen nieuwe zomerkledij en wat met de hond? Maar met een last minute kan je dat wel allemaal regelen. Je kan namelijk al zes weken op voorhand een last minute boeken.

7. Het is een ideale oplossing om even te ontsnappen aan alle werkstress …

Heb je even genoeg van je werk en heb je flexibele uren? Dan kan je op een minder druk moment nog vlug een reisje boeken. Zo begin je weer heel relaxed aan een nieuwe werkweek.

8. … en dat mag gerust aan de andere kant van de wereld zijn!

Als je denkt dat last-minute-vakanties alleen dichtbij huis zijn, dan denk je helemaal verkeerd. Met een last minute kan je heel de wereld zien. Verre reizen zitten dus in het aanbod. Denk maar aan Mexico, Thailand of de Dominicaanse Republiek.

Gesponsorde artikelen