8 redenen waarom Game of Thrones de beste serie ter wereld is

Geweldige locaties, een flinke portie humor en verantwoord naakt, Game of Thrones heeft het allemaal! Hier zijn dan ook 8 redenen waarom GoT de beste serie ter wereld is:

1. Verschillende verhaallijnen

Doorheen de seizoenen zijn alle huizen aan bod gekomen met ieder een verschillend en interessant verhaal.

2. Er wordt niemand gespaard

George R. Martin maakt geen onderscheid tussen hoofdpersonages en onbenullige karakters. Iedereen moet eraan geloven. Het dodentol is zo hoog, waardoor velen zich niet meer durven hechten aan een favoriet personage. Hier onderscheidt de reeks zich van andere series!

3. Geen taboes

Alle taboes van de hedendaagse samenleving worden van de kaart geschrapt. Zo is er plaats voor verkrachtingen, incest en expliciete en gedetailleerde moordscènes. Altijd even wennen als broer en zus Jaime en Cersei Lannister beginnen kussen.

4. Niet te voorspellen

De onvoorspelbaarheid is één van de sterkste punten van de serie. Iedere aflevering staat elke liefhebber met de mond vol tanden.

5. Fantasy in een wereld vol realiteit

Velen zijn in het begin sceptisch bij het zien van Game of Thrones. “Draken en zombies zijn niets voor mij”, zeggen ze dan. Achteraf ziet iedereen in dat er een perfect evenwicht aanwezig is tussen het fantasy-element en de realiteit. De verhaallijnen zijn zo goed uitgedokterd, waardoor een vliegende draak het ‘normale leven’ in King’s Landing complementeert.

6. Humor en dialogen

Natuurlijk hoort bij een goede serie de nodige portie humor. De sarcastische dialogen tussen Tyrion en Bronn hebben iedere kijker al meermaals laten lachen. Niettegenstaande zijn er schitterende speeches of dialogen aanwezig die voor kippenvel zorgen!

7. Prachtige locaties en decors

Game of Thrones werd op verscheidene continenten gefilmd. Zo vertoeft Jon Snow de eerste 6 seizoen vaak in IJsland. En wist je dat het prachtige Kroatië doorgaat als King’s Landing?

8. Naaktscènes

Last but not least, de naaktscènes! Wie houdt niet van enkele erotische fragmenten in zijn/haar favoriete serie? Er is geen taboe aanwezig omtrent naaktheid in deze reeks. Vele acteurs en actrices gaan gewillig uit de kleren, omdat het goed past in het verhaal. Ons hoor je niet klagen!

Dit artikel werd niet door onze eigen redactie geschreven, maar is een bijdrage uit onze zoo.

Meer
Lees meer...