‘A Perfect Pairing’: Australische zon, wijn en romantiek met Victoria Justice en Adam Demos in trailer nieuwe Netflix romcom

Maak je klaar om je koffers te pakken en getuige te zijn van een echte Australische zomerromance. Netflix neemt ons in zijn aankomende romantische komedie A Perfect Pairing namelijk helemaal mee naar Down Under. In de onlangs verschenen trailer zien we dat de nieuwe romcom alles heeft om ons hart helemaal warm te maken tijdens het kijken. Verwacht je aan prachtige landschappen, gastronomie, wijn en Victoria Justice en Adam Demos.

A Perfect Pairing volgt een vrouw die, na het opzeggen van een droombaan, besluit om haar eigen bedrijf te starten. Dat betekent dat ze meteen een grote klant moet binnenhalen. Ze besluit dan om helemaal naar Australië te gaan om een familie wijnbedrijf over te halen om met haar in zee te gaan. De film met Victoria Justice en Adam Demos in de hoofdrollen gaat volgende maand, op 19 mei om exact te zijn, in première op Netflix.

A Perfect Pairing

Wanneer Lola (Victoria Justice), een hardwerkende verkoopster van een LA wijnbedrijf, haar baan opzegt in de hoop haar eigen wijndistributiebedrijf te kunnen beginnen, boekt ze gretig een vliegticket naar het Australische platteland. Daar wil ze proberen om haar eerste potentiële klant, Vaughn Family Wines, binnen te halen. Maar de familie Vaughn is niet geïnteresseerd in zaken doen met een start-up. Om zichzelf te bewijzen, biedt Lola zich aan als boerenknecht op de schapenboerderij van de familie. Ze lijkt aanvankelijk niet erg uitgewassen te zijn voor het zware werk. Gelukkig maakt de ruige manager Max (Adam Demos) haar wegwijs op de boerderij en ontstaat er zelfs een vriendschap tussen de twee. In Australië ontdekt Lola waar haar liefde voor het ondernemerschap, wijn en gastronomie echt vandaan komt. Maar ze ontdekt ook een andere soort liefde – want hoe kan het ook anders – namelijk die voor Max.

De trailer toont ons dat de nieuwe romcom zowat alles heeft wat een film in dat genre zo typisch maakt. Voor een gezellige avond in de zetel moet dat voor ons ook niet meer zijn. Al geloven we dat de chemie tussen hoofdrolspelers Justice en Demos de romantische komedie de nodige kracht zal bijzetten. Hoewel het misschien toch de prachtige Australische landschappen zijn die echt de show in de film zullen stelen. Daarnaast hint het verhaal ook naar een mogelijk duister geheim dat een van de personages bewaart, wat voor een goede portie drama kan zorgen.

Cast en crew

Justice speelt het ambitieuze hoofdpersonage Lola Alvarez. De zangeres en actrice heeft al een uitgebreide tv-acteercarrière gehad, met rollen in series als Eye Candy van MTV, American Housewife en Undateable. Maar wij kennen haar waarschijnlijk het best als Tori Vega uit de Nickelodeonreeks Victorious. Onlangs speelde ze de hoofdrol in de thrillerfilm Trust. Daarbij was ze ook al te zien in een andere romcom van Netflix: Afterlife of the Party. Demos speelt de rol van Max en net als zijn personage in A Perfect Pairing doet de acteur ons al een tijdje versteld staan. Zo zagen we hem al aan het werk in gewaagde shows als UnREAL en Sex/Life. Die laatste reeks, ook van Netflix, groeide uit tot een van de meest gehypete series op de streamingdienst.

A Perfect Pairing is geregisseerd door Stuart McDonald, die veel ervaring heeft met het regisseren van ongewone liefdesverhalen. Zo heeft hij al verschillende afleveringen van het tv-programma Crazy Ex-Girlfriend geregisseerd. Het scenario is geschreven door Elizabeth Hackett en Hilary Galanoy, een duo dat hun roeping vond in het schrijven van romcoms voor Netflix. Hackett en Galanoy schreven namelijk eerder al Love, Guaranteed en Falling Inn Love voor de streamingdienst. In die laatste speelde ook weer Adam Demos de hoofdrol. Ze schreven ook mee aan My Best Friend’s Bouquet en Swept Up by Christmas. Melige romcoms bedenken lijkt dus hét ding van Hackett en Galanoy te zijn.

Bekijk hieronder de trailer van de aankomende, cheesy romcom A Perfect Pairing:

A Perfect Pairing verschijnt vanaf 19 mei op Netflix. Kijk je liever een serie? Check dan onze top 50 met de beste Netflixseries.

Meer
Lees meer...