Nieuwe romcom ‘A Perfect Paring’ met Victoria Justice en Adam Demos staat nu op Netflix

Heb jij zin in om vanavond of dit weekend nog eens een cheesy romantische film te kijken? Dan hebben wij nog wel een kijktip voor jou. De nieuwe romcom A Perfect Pairing met Victoria Justice en Adam Demos staat namelijk sinds vandaag op Netflix. Verwacht je aan een gastronomisch tripje naar de Australische zon, wijn, veel clichés, en uiteraard een goede dosis romantiek.

Het is weer tijd voor een echte Netflix-romcom! Zo kan je de film A Perfect Pairing vanaf nu bekijken op de streamingdienst. Daarin spelen Victorious-ster Victoria Justice en de Australische Sex/Life-acteur Adam Demos de hoofdrollen.

A Perfect Pairing

Het verhaal draait rond de hardwerkende Lola (Victoria Justice), die gepassioneerd is door wijn en lekker eten. Op een dag besluit ze om ontslag te nemen en haar eigen wijnbedrijf te beginnen. Daarvoor heeft ze uiteraard wel klanten nodig. Daarom boekt ze een vliegticket naar het Australische platteland om haar eerste potentiële klant, Vaughn Family Wines, proberen binnen te halen. Eenmaal daar aangekomen ontdekt ze dat de familie Vaughn niet geïnteresseerd in zaken doen met een beginner.

Lola wil zich toch graag bewijzen tegenover de familie en biedt haar hulp aan op hun schapenboerderij. In de trailer is echter duidelijk te zien dat ze niet echt geschikt is voor het zware werk. Toch zet ze door, voornamelijk met de assistentie van Max (Adam Demos). De twee vormen al gauw een vriendschap en er lijkt – want hoe kan het ook anders – iets meer te bloeien tussen hen. Maar dan blijkt dat Max een groot geheim verzwijgt dat mogelijk alles zou kunnen verpesten …

Zullen de twee elkaar toch weten te vinden onder de Australische zon en tussen de wijngaarden? Dat kan je vanaf vandaag ontdekken op Netflix!

Bekijk hieronder de trailer van A Perfect Pairing:

De romantische film met Adam Demos en Victoria Justice staat nu op Netflix. Liever een serie? Scrol dan eens door onze top 50 beste series.

Meer
Lees meer...