Aaron Paul, aka Jesse uit ‘Breaking Bad’, zal te zien zijn in seizoen 3 van ‘Westworld’

Aaron Paul, aka Jesse uit ‘Breaking Bad’, zal te zien zijn in seizoen 3 van ‘Westworld’

HBO heeft voor het derde seizoen van ‘Westworld’ een grote naam aan de cast kunnen toevoegen. Aaron Paul, die we beter kennen als Jesse uit ‘Breaking Bad’, zal zijn opwachting  maken in de futuristische pretparken van de HBO-reeks. 

Nu het tweede seizoen van Westworld erop zit, kan het aftellen naar het derde seizoen beginnen. HBO
bestelde namelijk nog tijdens de uitzending van het tweede seizoen een derde deel van de sciencefictionreeks.

Aaron Paul

In dat derde seizoen zal een opmerkelijke nieuwe acteur toegevoegd worden aan de cast. Aaron Paul, vooral gekend voor zijn rol als Jesse Pinkman uit Breaking Bad, zal te zien zijn in het volgende seizoen van Westworld.

Welke rol Paul zal spelen in Westworld is nog niet geweten, maar het zou volgens Deadline gaan over “een grote rol”. In Westworld kan dat dus twee dingen betekenen: ofwel zal Aaron Paul een bezoeker zijn aan een van de parken in de reeks of hij is een host: een robot die bijna niet de onderscheiden is van een echte mens.

Breaking Bad

Breaking Bad

Aaron Paul is vooral bekend als Jesse Pinkman uit Breaking Bad, de rol waarvoor hij drie Emmy’s in de wacht sleepte. Maar je kan hem ook kennen als de stem van Todd Chavez in de Netflix-serie BoJack Horseman of als Tobey Marshall uit Need For Speed.

Het derde seizoen van Westworld heeft nog geen startdatum, maar wordt verwacht in 2020. Tot dan kan je misschien een nieuwe favoriete reeks vinden in onze top 50 van beste series op Netflix.

Breaking Bad

Gesponsorde artikelen