Aartsbisschop luistert naar rapper Stormzy om zich voor te bereiden op de Royal Wedding

Aartsbisschop luistert naar rapper Stormzy om zich voor te bereiden op de Royal Wedding

De aartsbisschop van Canterbury, die prins Harry en Meghan Markle zal trouwen, heeft verklaard dat hij naar de Britse rapper Stormzy luistert. Hij doet dit om zich beter te kunnen voorbereiden op het huwelijk. 

De Royal Wedding zal plaatsvinden op 19 mei en wordt voorgezeten door de deken van Windsor en de aartsbisschop van Canterbury. Justin Welby, de echte naam van de aartsbisschop, heeft nu verteld dat hij een grote fan is van rapper Stormzy en dat hij zijn teksten een bron van inspiratie vindt.

Blinded By Your Grace

Vooral het nummer Blinded By Your Grace blijkt een indruk na te laten op de aartsbisschop. “De lijn ‘I stay prayed up and get the job done’ somt het voor mij eigenlijk helemaal op”, zei Welby aan het tijdschrift NME.

Volgens hem is het huwelijk één van de belangrijkste momenten in het leven van een man en vrouw. Hij geeft dan ook schoorvoetend toe dat hij in het verleden enkele pijnlijke foutjes maakte toen hij een huwelijk voltrok. Hij wil koste wat het kost zo’n fouten vermijden tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle.

Britten maken zich klaar

De Britten hoeven nog maar enkele dagen te wachten tot het zover is. Op zaterdag 19 mei geven prins Harry en Meghan Markle eindelijk, na veel voorbereiding en al evenveel media-aandacht, hun jawoord in de kapel (lees: klein kasteel) van Windsor.

Op de gastenlijst staan onder andere Barack en Michelle Obama, Victoria en David Beckham, Serena Williams en Elton John. Tegen een uitnodiging zouden wij in ieder geval geen nee zeggen!

Gesponsorde artikelen