Acteur Ryan Reynolds verklaart naam van zijn dochter ‘James’

Acteur Ryan Reynolds verklaart naam van zijn dochter ‘James’

In een interview aan Mr. Porter, een online magazine en webshop voor herenkledij, onthulde ‘Deadpool’-acteur Ryan Reynolds de reden achter de naamkeuze van zijn oudste dochter James. De acteur heeft twee dochtertjes met ‘Gossip Girl’-actrice Blake Lively. 

Ryan Reynolds legde aan het online magazine Mr. Porter uit waarom hij en zijn vrouw Blake Lively voor zo’n ongewone naam voor hun oudste dochter kozen. Het heeft allemaal te maken met zijn vader die overleed in 2015.

Harde jeugd

“Mijn vader, James, was een harde kerel. Hij was op veel vlakken goed, maar vaak ook erg hard voor mijn drie broers en ik. Dit is geen zielig verhaaltje, iedereen draagt zo zijn bagage mee uit het verleden en ik ben niet anders”, vertelde Reynolds. “Maar opgroeien bij mij thuis in Vancouver was niet ontspannend noch makkelijk. Ik weet dat ik daardoor op verschillende niveaus met angsten te kampen had in mijn leven.”

Door deze harde aanpak van zijn vader, verloren ze snel het contact en vertroebelde hun relatie. Dit veranderde echter toen Blake Lively in het leven van de acteur kwam. Zij hielp hem het contact met zijn vader weer op te nemen en te verbeteren. De vader van Reynolds stierf uiteindelijk in 2015 aan de ziekte van Parkinson. Het acteurskoppel noemde hun dochter dan ook James als eerbetoon aan haar grootvader.

Gesponsorde artikelen