Action verkoopt deze spotgoedkope opblaasbare flamingo die je drankjes koud houdt in het zwembad!

Action verkoopt deze spotgoedkope opblaasbare flamingo die je drankjes koud houdt in het zwembad!

Nu het buiten bijna 30 graden is, kan je verkoeling zoeken in het zwembad. En dankzij Action kan je dat nu doen met een verfrissend drankje binnen handbereik. De winkel verkoopt namelijk een opblaasbare flamingo die je drank bijhoudt en fris houdt! En het kost nog geen 4 euro!

We mogen het vandaag officieel zeggen: de zomer is in het land! En met deze temperaturen zouden we niets liever doen dan in het zwembad hangen met een drankje. Maar om je drankje bij te vullen moet je ofwel uit het zwembad gaan, of je drank in de zon laten staan. Niet ideaal dus, maar Action heeft daar nu een oplossing voor: maak kennis met de opblaasbare drankflamingo!

Spotgoedkoop

Deze opblaasbare flamingo houdt je drank niet alleen bij in het zwembad, hij zorgt er ook voor dat je drank heerlijk fris blijft. Dat doet hij door de zakjes aan de zijkanten die je kan vullen met ijsblokjes. Geniaal toch?

En dat is nog niet het beste, want de flamingo kost, hou je vast, amper 3,89 euro. Voor nog geen 4 euro kan jij dus genieten van een heerlijk verfrissend drankje in het zwembad!

Haast je dus naar de Action, want wij vermoeden dat de flamingo snel uitverkocht zal zijn!

Gesponsorde artikelen