Actrice Danielle Brooks verklapt verrassend detail over nieuw seizoen van Orange Is The New Black

Actrice Danielle Brooks verklapt verrassend detail over nieuw seizoen van Orange Is The New Black

We weten weer wat meer over het vijfde seizoen van Orange Is The New Black. Zo bracht een kort interview met E! News op de Screen Actors Guild Awards meer op dan alleen een leuke babbel. Actrice Danielle Brooks komt met het nieuws dat het volgende seizoen zich verspreid  over drie dagen zal afspelen.

Ondanks hun reputatie van vaak geheimzinnig te doen over de nieuwe seizoenen, liet de producent van de hitserie Orange Is The New Black toe dat actrice Danielle Brooks een tipje van de sluier zou lichten over het nieuwe seizoen. Tasha “Taystee” Jefferson, gespeeld door Danielle liet zondagavond aan E! News op de SAG Awards weten dat het vijfde seizoen van OITNB weer intens zal zijn en dat het seizoen zich verspreid afspeelt over drie dagen. Danielle waarschuwt ons: “Pak zakdoeken en popcorn bij de hand.” Het beloven weer dertien super intense afleveringen te worden.

Giphy
We kregen ook te horen dat Taystee bijna niet door Danielle vertolkt zou worden. Danielle had bijna haar rol in OITNB laten vallen omdat ze niet zeker was van de eerste scène. In die eerste scène was zij niet zeker over de kennismakingsscene waarin zij topless moest gaan en ze wist niet of dit het eerste beeld was dat zij wou meegeven aan de start van haar carrière. Maar ze is heel blij dat ze de juiste keuze heeft gemaakt. “Orange Is The New Black heeft mijn leven compleet veranderd,” zegt Danielle.

En niet alleen op haar leven heeft de serie een grote invloed gehad. Dat komt volgens Brooks door het feit dat mensen zichzelf zien in de personages. De serie is zo oprecht en elk personage is uniek en herkenbaar. Dat is volgens haar de rede van hun succes. Orange Is The New Black won de SAG Award voor Best cast in a TV comedy series.

Het volledige interview kan je hier zien.

Gesponsorde artikelen