Left Right
scrollTop top

Adele heeft de beste reactie op de Spice Girls-reünie


Adele heeft de beste reactie op de Spice Girls-reünie

De Spice Girls gaan opnieuw op tournee en alle fans zijn natuurlijk euforisch. Maar één superfan is al afgeschoten naar de zevende hemel. De Britse zangeres Adele deelde gisteren, nadat ze het nieuws van de tour te weten kwam een foto van haar jeugdige zelf voor haar muur VOL posters van de Spice Girls. 

Ze zijn terug! De Spice Girls gaan – weliswaar met één lid minder – opnieuw touren. En Adele, die blijkbaar een enorme superfan was/is, is er al volledig klaar voor. Dat liet ze weten in een heerlijke throwback op Instagram.

Adele

De Britse zangeres, die zelf ook razend populair is, was in haar jonge jaren een superfan van de Spice Girls. Op een optreden begon ze ooit spontaan nummers van de meisjesgroep te zingen en ook in de Carpool Karaoke met James Corden zong ze luidkeels mee met Wannabe van de Spice Girls.

Het is dan ook geen verrassing dat Adele enthousiast is over de reünietour van de Britse meisjesgroep. Op Instagram postte Adele een foto om haar enthousiasme te delen met de wereld. Op de foto zie je de jonge Adele voor een muur vól posters van de Spice Girls. In de caption zet ze haar liefde voor de Spice Girls nog wat extra kracht bij. “HA! Dit is hoe ik me nu voel!”, laat ze weten. “IK BEN ER KLAAR VOOR!” Wij weten al wie er in juni op de eerste rij zal staan meezingen met Wannabe en Viva Forever.

Bekijk hier de hilarische Instagrampost van Adele:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810