Adele maakt een fan wel heel gelukkig in het Sportpaleis

Gisterenavond pakte Adele het Sportpaleis voor de tweede avond op rij in. Haar concert overlapte met de match België-Italië, maar daar had ze iets op gevonden.

In het midden van de show, vroeg Adele aan haar technieker om even de voetbalmatch op te zetten: “Can we put on the tv for a few minutes?”. Adele had van Studio Brussel een voetbalshirt met haar naam en albumtitel gekregen en had dat ook aangetrokken, tot groot jolijt van de Belgische fans.
Ze keek enkele minuten naar het voetbal en zong daarna nog Sweetest Devotion in het shirt. Toen ze het een beetje warm begon te krijgen zocht ze iemand om het shirt helpen uit te doen, want het zat toch wat strak. Een fan op de eerste rij was de gelukkige. Yannick uit Antwerpen werd uit het publiek gekozen en mocht op het podium van het Sportpaleis Adele uitkleden.
“Adele had ons al enthousiast zien meedoen vanaf het begin van het concert,” aldus Yannick “en toen ze op het kleine podium ging zingen, waren we direct naar daar gelopen en koos ze mij.” Na het uitkleden volgde nog een knuffel en bood Adele aan om een selfie te nemen. Die mislukte eerst maar Adele nam genoeg tijd om er de perfecte selfie van te maken. “Stop shaking, stop shaking. Hang on, it has to be perfect.”En of zijn avond perfect was! Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, ging Yannick ook naar huis in het voetbalshirt dat hij van Adele kreeg. “Ik ga er vandaag mee naar de les gaan en daarna houd ik het bij. Ik geef het nooit meer af!” En groot gelijk heeft hij.
Meer
Lees meer...