Left Right
scrollTop top

‘After Life’ van Ricky Gervais krijgt een tweede seizoen op Netflix


‘After Life’ van Ricky Gervais krijgt een tweede seizoen op Netflix

‘After Life’ staat nog geen maand op Netflix, maar het tweede seizoen is nu al bevestigd. We zullen binnen een jaar opnieuw kunnen genieten van Ricky Gervais en zijn briljante gevoel voor humor. 

Netflix heeft met After Life opnieuw een succesreeks te pakken, dus doet de streamingdienst wat we ervan gewoon zijn: meteen een tweede seizoen bestellen. Voor dat tweede seizoen zullen we wel nog eventjes geduld moeten hebben. Maar we zijn er nu al van overtuigd dat het het wachten waard zal zijn.

After Life

Het eerste seizoen van After Life staat nog maar sinds 8 maart op Netflix, maar kon al op een overvloed van lovende commentaren rekenen. Het was dan ook maar een kwestie van tijd tot Netflix het tweede seizoen aankondigde.

Eerder liet Ricky Gervais al weten dat hij aan een tweede seizoen aan het schrijven was, maar nu is er ook de bevestiging van Netflix. Het tweede seizoen zal net zoals het eerste bestaan uit zes afleveringen. Ricky Gervais laat in een persbericht weten dat hij overweldigd is door de positieve reacties. “Ik heb nog nooit eerder zo’n reactie gehad. Het is gestoord. En hartverwarmend.” Maar het motiveert hem ook om voor het tweede seizoen extra z’n best te zoen. “Nu moet ik ervoor zorgen dat het tweede seizoen nog beter is, dus ik moet veel harder werken dan normaal. Heel vervelend.” Het tweede seizoen van After Life verschijnt in 2020 op Netflix.

Bekijk hier onze top 50 van de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899