Afvaller ‘De Mol’ is zeker: “Dat is ‘m! Ik wil er zelfs geld op inzetten!”

Afvaller ‘De Mol’ is zeker: “Dat is ‘m! Ik wil er zelfs geld op inzetten!”

Ze was voor velen verdachte número uno, maar mooi niet dus, want helaas: ‘De Mol’ zit erop voor Issabel. Met haar geweldige “yeah bitch, hold my poodle” zorgde ze so-wie-so voor dé uitspraak van het seizoen. Wat ze daar nu precies mee bedoelde? Dat vertelde ze ons hélemaal zelf, net als de “fucked up” (en vooral hilarische) nachtmerries die ze blijkbaar heeft overgehouden aan haar deelname. Én ze weet wie ‘De Mol’ is. Blijkbaar … Check hier de eerste reactie van Issabel:

Of ze blij was met haar deelname aan De Mol? ’t Zal wel zijn: “Ik vond het een heel mooi parcours, ook al ben ik er zo snel uit”, reageert ze vlak na de – voor haar ‘fatale’ – vierde aflevering. “Ik heb geen greintje spijt dat ik heb meegedaan. Integendeel, ik overweeg om mij undercover nog eens in te schrijven.” Jup. Issabel is minstens zo spontaan in real life als hoe we haar op tv leerden kennen.

“Yeah bitch, hold my poodle!”

Maar wat o wat betekent die “yeah bitch, hold my poodle” nu eigenlijk, die ze schreeuwde al bengelend aan de brug vlak nadat Hanne de sprong waagde? “Dat wil zeggen ‘hou mijnen hond of mijne poedel vast, ik ga het hier nekeer doen’. Dat komt uit White Chicks, maar ik zeg dat vaak tegen mijn vriendinnen: gonna take care of it, hold my fucking poodle!” YEAH BITCH! 😀

Details mag ze uiteraard niet geven, maar intussen is Issabel wel redelijk overtuigd dat ze weet wie De Mol is. “Het enige wat ik anders zou doen, is een momentje voor mezelf inplannen”, legt ze uit over haar tactiek. “Gewoon een uur op mijn kamer gaan zitten en helder denken. Toen ik eruit lag, ben ik vlak voor mijn vlucht naar een hotel gebracht. Ik heb daar één nacht geslapen en ik bekeek het totaal anders. Toen dacht ik direct: dat is ‘m hé! Ik wil er zelfs geld op inzetten!” (lacht)

Voor heel veel mol-watchers was ook Issabel zelf hét voorbeeld van de perfecte mol. Iets wat ze naar eigen zeggen wel goed zou doen: “Ik denk dat ik daar totaal niets speciaal voor zou moeten doen. Ik kom vaak al onhandig of louche genoeg over van mezelf. Dat zit in mijne expressie. Ik doe dat niet met opzet, maar blijkbaar komt dat verdacht over bij mensen. Wat ik eigenlijk ook wel tof vond! Maar ja … WRONG, BITCHES!”

“Cathy is een prachtige persoon”

En jawel, ook over Cathy – die het bijzonder hard te verduren krijgt op de sociale media – heeft Issabel net als de eerdere afvallers Manuella en Ruth niks dan lof over: “Ja oké, er waren discussies, maar dat is gewoon omdat je er allemaal voor wil gaan. Als je op dat moment één persoon verdenkt, wil je gewoon echt niet afgaan (…) Maar Cathy is echt een prachtige persoon en heel intelligent. Dat is gewoon de manier waarop ze het spel speelt. Ze gaat ervoor, of ze nu De Mol is of ze wil het winnen, ze gaat ervoor.” A-men!

Blijkbaar achtervolgt het spelletje haar tot op vandaag nog altijd. “Ik droom er bijna elke dag over, of toch zeker twee keer per week! Eén keer was ik aan ’t zwemmen en zag ik babyhaaitjes en zei ik tegen Hanne en Stijn: ‘OMG, babyhaaitjes!’, en ik keek, maar zag ze niet meer. Ik zag ineens een reuze, witte haai en begon ik keihard te zwemmen, maar bleek die zee afgeschermd met een muur. Echt van die fucked up dromen!”

Wie het spel volgens haar gaat winnen? Daar is ze kort en duidelijk over: “Ik had het moeten winnen.” Helaas, het mocht niet zijn. Bruno, Hanne, Stijn, Thibaud, Gilles en Cathy maken wél nog kans op de overwinning, op uitzondering van die ene, sneaky verrader natuurlijk.

VIER

Check hier zeker nog eens onze reacties van de andere Mol-afvallers:

Gesponsorde artikelen