‘Aggretsuko’ seizoen 3 staat nu op Netflix

Fans van de Japanse Netflixreeks Aggretsuko: vandaag is jullie dag. Want het derde seizoen van de animatiereeks staat nu op de streamingdienst. In het nieuwe seizoen maakt Retsuko kennis met de muziekwereld en wordt ze de manager van een J-popgroep, de Japanse variant van K-pop.

Onze favoriete rode panda met anger issues is terug. Het derde seizoen van Aggretsuko staat nu op Netflix en zal ons tonen hoe het nog gaat met Retsuko en haar dierentuin aan collega’s.

Aggretsuko seizoen 3

In de trailer voor het derde seizoen van Aggretsuko was al te zien dat Retsuko dit seizoen gaat voor een nieuwe wind in haar leven, de wind van de popwereld. Retsuko komt in geldproblemen terecht en rolt toevallig in een tweede job. Daarbij wordt ze de nieuwe accountmanager van de J-popgroep OTMGirls.

Hoewel het klinkt als een prestigieuze job, wordt Retsuko vooral gebruikt om de vervelende taakjes op te lossen voor de popsterren. Maar geen zorgen, hoe druk Retsuko het ook heeft, ze vindt altijd nog tijd om death metal te gaan brullen in haar privé-karaokekamertje.

Makers van Hello Kitty

Aggretsuko wordt gemaakt door Sanrio, dat vooral bekend is van de schattige Hello Kitty. Maar met Aggretsuko probeert de studio vooral een ouder publiek aan te spreken. Want hoewel Aggretsuko op het eerste zicht heel absurd lijkt met dieren en uitvergrote eigenschappen, slaagt de anime er toch in om de problemen waarmee millennials te maken krijgen perfect te vatten. Zo zal je er zeker wel enkele dingen uit je eigen leven in kunnen herkennen.

Het derde seizoen van Aggretsuko bestaat opnieuw uit 10 afleveringen van ongeveer een kwartier lang. De laatste aflevering van het seizoen is langer en duurt 23 minuten.

Bekijk hier nog eens de trailer van het derde seizoen van Aggretsuko:

Hier vind je onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...