‘Aggretsuko’ leert idol muziek kennen in trailer seizoen 3

aggretsuko trailer seizoen 3
Netflix

Het derde seizoen van Aggretsuko heeft eindelijk een trailer en daarin gaat het niet zo goed met onze favoriete rode panda. Retsuko komt financieel in de problemen en moet daarom – tegen haar zin – bijklussen bij een idol popgroep.

Wie Aggretsuko nog niet kent, moet dringend de eerste twee seizoenen beginnen bekijken op Netflix. Deze Japanse anime is een van de beste animatieseries voor volwassenen op de streamingsdienst. Aggretsuko vertelt het verhaal van een rode panda, Retsuko. Ze is 25 jaar en werkt als boekhouder bij een bedrijf. Haar job is saai en haar baas (een varken) eist enorm veel van haar. Daarom moet Retsuko geregeld wat stoom aflaten. En dat doet ze in de karaokebar waar ze death metal brult. Hoewel dat allemaal heel absurd klinkt, is de serie verrassend herkenbaar.

Derde seizoen op 27 augustus

Na twee geprezen seizoenen lanceert Netflix op 27 augustus 2020 het derde seizoen van Aggretsuko. Dat seizoen heeft nu eindelijk een eerste trailer. Daarin zie we hoe Retsuko het deze keer niet alleen mentaal, maar ook financieel moeilijk krijgt.

Haar vriendinnen directeur Gori en mevrouw Washimi overtuigen om te investeren in een applicatie van Gori. Kort daarna botst Retsuko tegen een andere auto. Om die kosten af te betalen, moet ze voor een idol popgroep gaan werken als ‘accounting manager’. Al snel blijkt echter dat ze vooral als klusjesman in dienst is. Tussendoor loopt het steeds moeilijker met haar collega’s Fenneko en Haida. Bovendien is er ook nog een mysterieuze eenhoorn, die de nieuwe love interest lijkt te worden van onze rode panda. Onderwerpen genoeg voor een ongetwijfeld opnieuw geniaal derde seizoen.

Bekijk hier de trailer voor Aggretsuko seizoen 3 …

… of hier de versie gedubd in het Engels

Zoek je in afwachting iets anders om te bekijken? Kijk dan eens naar onze lijst met deĀ 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen