Ah, dan toch!? Temptation Herbert heeft spijt van wat hij Jolien heeft aangedaan

Ah, dan toch!? Temptation Herbert heeft spijt van wat hij Jolien heeft aangedaan

Jolien verraste vriend, vijand en wellicht ook Herbert toen ze hem na het laatste kampvuur op Temptation Island alsnog terugnam in huis. En de schuld nog op zich leek te nemen. Ondanks het bedrog – het zoveelste trouwens – en ondanks de verwijten. Zelfs Annelien trok grote ogen. Herbert verdedigde zijn bedrog door zichzelf te omschrijven als een ‘wraaknemer’… Een uitleg waar Jolien het mee moest doen. Tot nu, want jawel: hij heeft spijt. 

“Ik vind het heel erg wat ik Jolien heb aangedaan,” aldus Herbert nu in Dag Allemaal. “De manier waarop was echt niet oké, dat besef ik nu.” Ook Jolien heeft spijt van wat ze met verleider Karim heeft uit gespookt in Thailand. “Die jongen leek integer,” vertelt ze in Dag Allemaal. “Nu besef ik hoe fake hij is. Had ik dat in Thailand beseft, ik had hem nooit gekust. Ik heb daar oprecht spijt van. Ook tegenover Herbert.” Een dubbele mea culpa dus. En eind goed al goed? Goh, het bedrog blijkt toch nog na te zinderen…

Opnieuw een koppel

Herbert en Jolien geven wel aan dat ze wel degelijk opnieuw een koppel zijn. Maar ze nemen kleine stapjes. Op Facebook staat dat Jolien een relatie heeft, maar bij Herbert bijvoorbeeld is niets te zien. Twijfelt Herbert nog?

“Het vertrouwen tussen ons is nog wel zoek,” zegt hij in Story. “Beloven dat we niet meer ingaan op verleidingen? Dat kan je toch niet. Vrouwen zeggen dat, maar die kunnen dat gewoon misschien beter geheimhouden. Ik wil Jolien nooit nog pijn doen, maar ik ben gewoon eerlijk.” In Dag Allemaal klinkt hetzelfde geluid: “Er zijn heel wat stormen gepasseerd. Maar ’t gaat nu beter, we zijn echt weer aan het bonden met veel ups en downs.”

Tot slot: die kreungeluiden tijdens de dreamdate, Jolien?

Want die kreeg de kijker te horen, een uitleg niet echt. “Ik heb alleen maar gekust met Karim,” vertelt ze nu in Story. “We hebben nooit iets meer gedaan. De geluiden die je hoort, komen van op tv. We waren naar The Hunger Games aan het kijken.”

Gesponsorde artikelen