Dit zou een oplossing kunnen zijn als je AirPods Pro niet passen

Apple AirPods Pro
Apple

De nieuwe AirPods Pro van Apple zijn al een tijdje op de markt. De reacties op de noise cancellation zijn over het algemeen positief. Maar mensen zijn minder lovend over de nieuwe plastic oortips die moeten zorgen voor een gedempt geluid. Dat komt omdat die verschillende oortjes niet voor iedereen gemaakt zijn. Maar dat probleem kan je makkelijk oplossen. 

Apple lanceerde een aantal maanden geleden de AirPods Pro. Speciaal aan die nieuwe oortjes is dat ze beschikken over noise cancellation. Dat wil zeggen dat de oortjes omgevingsgeluid opvangen en dat dempen. Op die manier kan je optimaal genieten van je muziek. Maar alhoewel Apple verschillende oortips meegeeft, blijken die toch niet geschikt voor iedereen.

Memory foam

Dat is natuurlijk ontzettend balen als je net 280 euro op tafel neerlegde voor een paar oortjes dat eigenlijk niet echt past. Daar dacht de Italiaan Federico Viticci ook zo over. Hij werkt voor de website Macstories en vond dat zijn nieuwe oortjes niet echt goed zaten. Daarom besloot hij om op zoek te gaan naar een andere oplossing. 

Die kon hij vinden. Want de Italiaan besloot om oortips te kopen die gemaakt zijn van memory foam. Door een paar simpele handelingen kon hij zijn originele Apple-tips vervangen door traagschuim-oortjes. 

Meer bas

De gewone EarPods en AirPods maken namelijk gebruik van de one size fits all-methode. Maar dat is natuurlijk niet voor iedereen zo. Want bij de een blijven die oortjes al wat beter zitten dan bij de andere. Bij de nieuwe AirPods Pro levert Apple drie verschillende tips mee, zodat voor de meesten mensen wel één tip geschikt zou zijn. Maar als dat nog steeds niet zou passen, dan is memory foam misschien een geschikte oplossing. 

Viticci dacht daar in ieder geval ook zo over. Zo kocht hij op internet een goedkoop setje oortips die hij over zijn AirPods Pro kon schuiven. Die oortjes waren niet speciaal gemaakt voor de oortjes van Apple, maar pasten wel. Volgens de Italiaan zouden de oortjes van memory foam niet alleen beter blijven zitten, ze hebben ook nog eens meer bas door de sterkere isolatie. 

Als je het hele verhaal van Viticci en zijn zoektocht naar zijn perfecte oortjes wil nalezen. Dan kan je dat hier

Gesponsorde artikelen