Left Right
scrollTop top

Al eens gehoord van ‘chinning’? Het is echt de leukste trend ooit


Al eens gehoord van ‘chinning’? Het is echt de leukste trend ooit

Op Instagram heeft iedereen zijn eigen stijl: de ene houdt van veel filters en de andere post alleen maar selfies. Michelle Liu heeft haar eigen stijl gecreëerd en post unieke reisfoto’s: zij kiest voor ‘chinning’, dat is poseren op de foto met een dubbele kin. Het resultaat is keer op keer geweldig!

Michelle Liu reist de hele wereld rond en maakt onvergetelijke reizen. Tijdens het reizen maakt Michelle, net zoals iedereen, foto’s die ze dan post op Instagram. Maar haar foto’s zijn misschien net iets populairder dan die van van jou. Er is niets met jouw selfies en foto’s van mooie gebouwen, maar zij maakt ‘chinfies‘ en dat levert hilarische resultaten op.

Michelle maakt opzettelijk ‘fotografiefouten’: ze trekt haar foto’s langs beneden, ze trekt een gek gezicht en zorgt dat ze een dubbele kin heeft. De jongedame steekt duidelijk haar middelvinger op naar de schoonheidsidealen en doet haar eigen ding. Wat een voorbeeld!

En ze is populair!

Beroemde monumenten vergezeld met een gek gezicht, wat wil een mens nog meer? Iedereen durft wel eens onflatterende foto’s te nemen, maar Michelle durft ze ook wel te publiceren. Daarnaast spreken we ook niet van één foto, maar een hele feed vol hilarische reisfoto’s van een leuke jonge vrouw met een dubbele kin. De chinfies leveren Michelle 19.200 volgers op.

Hier zijn enkele voorbeelden:

Chinning in Boston

Chinning voor Mao (Beijing)

Chinning in Londen

Chinning in Parijs

Chinning in New York

Queen Chin voor Buckingham Palace

Chinning in München

Doe je ook mee met de trend #Chinning?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.766
 • Aantal
  doden
  1.153.553
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810