‘Al-Qaida-aanwinst’ Rudi Vranckx stuurt geheim pakje naar ‘De Ideale Wereld’

‘Al-Qaida-aanwinst’ Rudi Vranckx stuurt geheim pakje naar ‘De Ideale Wereld’

Wist je al dat Rudi Vranckx is overgelopen naar al-Qaida? En dat hij mensen pijn gaat doen? Wij wisten ook niet, maar als het beste nieuwsprogramma ter wereld het zegt, zal het wel waar zijn. Rudi Vranckx zelf viel ook uit de lucht, maar heeft al een geheim pakje naar ‘De Ideale Wereld’ gestuurd om de plooien glad te strijken.

Otto-Jan Ham en zijn team hebben naar eigen zeggen een hele zomer niks gedaan en moesten voor de eerste uitzending van een nieuw seizoen De Ideale Wereld dan ook even navragen wat er de voorbije maanden gebeurd is. Ze stuurden een reporter de straat op om de mening van voorbijgangers te vragen. En het bleek een boeiende zomer. Zo heeft Rudi Vranckx zich aangesloten bij al-Qaida (rond 2 minuten 30 seconden in het filmpje).

Rudi Vranckx reageert

De ploeg van Rudi Vranckx nam vandaag een collegiale boodschap op voor Otto-Jan Ham. En hij stuurde een pakje naar de redactie. We kunnen niet zien wat de inhoud daarvan is. Geheime documenten over de Islamitische Staat? Voor het antwoord zullen we waarschijnlijk naar De Ideale Wereld moeten kijken.

Gesponsorde artikelen