‘Aladdin’ lost eerste blik op iconisch Robin Williams-nummer ‘Prince Ali’ (maar dan met Will Smith)

‘Aladdin’ lost eerste blik op iconisch Robin Williams-nummer ‘Prince Ali’ (maar dan met Will Smith)

Opgelet, Disney-fans: om de midweekblues tegen te gaan, hebben wij een cadeautje voor je. Want we kunnen alvast een stukje uit één van de meest iconishche nummers uit de live-action remake van ‘Aladdin’ bekijken. ‘Prince Ali’ wordt dit keer uiteraard gezongen door Will Smith, niet door Robin Williams, maar wij vinden dat deze scène toch veel flair belooft. 

Binnenkort op jouw nabije cinemascherm: de eerste crush van véél meisjes (en jongens) in de jaren ’90: Aladdin. De jonge straatboef wordt verliefd op de begeerlijke prinses Jasmine maar maakt natuurlijk geen schijn van kans. Als hij een magische lamp vindt met een geest erin, zijn zijn kansen plots een stuk groter: Geest zorgt ervoor dat Aladdin het paleis binnenraakt als Prince Ali.

Prince Ali

De scène die volgt is iconisch en je kan ze nu ook gewoon al (een stukje) zien! ‘Prince Ali’ werd dan wel oorspronkelijk ingezongen door Robin Williams, wij vinden dat Will Smith’s Geest (Genie) het verdomd goed doet klinken. Oordeel vooral zelf!

Aladdin is de laatste in een heel lange reeks van Disney live-remakes, zoals Dumbo, Beauty and the Beast en de schattige Christopher Robin. De onvergetelijke Robin Williams doen vergeten, leek lang de moeilijkste taak, maar met Will Smith, de eeuwige Fresh Prince, schijnen ze bij Disney een waardige vervanger gevonden te hebben.

Will Smith

De hoofdrollen worden dan weer gespeeld door Mena Massoud als Aladdin en Naomi Scott als Jasmine. Je kan hen, samen met Marwan Kenzari (Jafar), al spotten in de trailer die Disney al op ons losliet. Opgelet: de kans dat je volwassen zelf een steenharde crush krijgt op Jafar, is vrij groot. Die bad boy-fase zijn we misschien nog niet volledig ontgroeid.

En hier is natuurlijk nog eens de originele versie van ‘Prince Ali’ met Robin Williams: meet his spectacular coterie!

Gesponsorde artikelen