‘Aladdin’ toont (bijna) kus tussen de prins en Jasmine in tweede, opulente trailer met wervelende soundtrack

‘Aladdin’ toont (bijna) kus tussen de prins en Jasmine in tweede, opulente trailer met wervelende soundtrack

‘Aladdin’, Ade film die onze kleuterhartjes sneller deed slaan, komt binnenkort in de cinema en op de nieuwe trailer krijgen we opnieuw wat prachtige beelden van Agrabah te zien. ’t Is echt een whole new world, zeker voor Aladdin en Jasmine, die in deze trailer hun liefde voor elkaar laten zien, met op de achtergrond een coole geest.

Aladdin, da’s het verhaal van duizend en één nacht, het verhaal van de gauwdief Aladdin (Mena Massoud) die zijn drie wensen uit de magische lamp gebruikt om Jasmine (Naomi Scott) te verleiden. Zij moet van haar vader, de sultan van Aghrabah, trouwen met grootvizier Jafar. Gelukkig zorgt Geest (Will Smith) er op laconieke wijze voor dat Aladdin in 1-2-3 van rags naar riches gaat.

Dit zijn alle live-action-remakes van Disney die er de komende jaren aankomen!

A Whole New World

In de tweede trailer zien we het opulente Agrabah, waar tijdens één van die Arabian Nights een bijzondere tocht op een vliegend tapijt doorgaat. We zien ook meteen hoe Geest dat bewerkstelligt: Aladdin krijgt de legendarische witte outfit aan en we krijgen zelfs al een eerste glimp van de parade te zien.

Muziek in Aladdin

Aladdin-fans van het eerste uur zullen sowieso veel beelden herkennen uit de tekenfilm, waar deze live-actionremake duidelijk heel dicht bij blijft. De parade met olifanten wil ook zeggen dat we het iconische nummer Prince Ali zeker te horen zullen krijgen. In de eerste trailer hoorden we ook al een versie van A Whole New World, dat magische nummer van Alan Menken.

Er was dan wel wat commentaar op de casting van Aladdin en zijn prinses Jasmine: de opulente beelden en soundtrack doen ons toch wat kippenvel krijgen. Samen met de Geest van Will Smith, die knipoogt naar Robin Williams maar toch zijn heerlijke zelf blijft, kijken wij toch al uit naar deze parel uit de woestijn.

Op 23 mei verschijnt Aladdin in de Belgische cinemazalen op 22 mei.

In de eerste trailer kan je ook One Jump, Arabian Nights en Friend Like Me spotten!

Gesponsorde artikelen