Left Right
scrollTop top

Oerkoppel Albert en Anna uit ‘Familie’ gaan scheiden


Albert Anna Familie
© Ray Verhaeghe (Albert) en Annie Geeraerts (Anna) – Bron: VTM

Familie-kijkers kregen vrijdagavond een enorme verrassing te zien. Albert (Ray Verhaeghe) liet namelijk weten te willen scheiden van ‘de Bomma’ (Annie Geeraerts). Na 28 jaar lijkt er zo een einde te komen aan het huwelijk van het oudste soapkoppel te wereld.

Het lijkt alsof Ray Verhaeghe (94) en Annie Geeraerts (94) al eeuwig getrouwd zijn in de VTM-soap Familie. Toch is dat niet het geval. Albert maakte namelijk maar één jaar na de start van de reeks in 1991 zijn intrede in Familie. Kort daarna stapten hij en Anna in het huwelijksbootje.

Voor beiden is het overigens hun tweede huwelijk. Anna was namelijk uiteraard eerste getrouwd met Pierre van den Bossche. Daarmee kreeg ze vier kinderen: Guido, Rita, Jan en Marleen. Ook Albert was eerder al getrouwd, al er is weinig geweten over zijn vorige vrouw.

“Ik ga scheiden van de Bomma”

Na 28 jaar lijkt er nu dus een einde te komen aan het huwelijk tussen Albert en Anna. Het was een uitspraak van de Bomma die uiteindelijk de druppel bleek. Ze snauwde haar man namelijk toe “Gij moet zwijgen, want gij zijt niet van de familie”. Het is niet de eerste keer dat Albert te maken krijgt met de koppigheid en nukkigheid van zijn vrouw, maar deze keer is het hem blijkbaar te veel.

Vrijdagavond zagen we hem de Jan & Alleman binnenwandelen met een koffer. “Ik ga scheiden van de Bomma”, was zijn duidelijke boodschap.

Koppigheid

“In Familie voert Anna altijd het hoge woord en moet Albert zijn mond houden. Herkenbaar, want zo is het ook in veel families. Zeker bij een tweede huwelijk. Maar soms kan een kleine vonk de hele boel doen ontploffen”, legt acteur Ray Verhaeghe uit aan HLN.

Of Albert zijn plannen echt doorzet of Anna haar koppigheid opzij kan zetten, zien we ongetwijfeld in de komende afleveringen van Familie.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  691.854
 • Aantal
  doden
  20.726