Albert Heijn opent vandaag pop-upwinkel met véél en gratis proevertjes

Albert Heijn opent vandaag pop-upwinkel met véél en gratis proevertjes

Albert Heijn opent vandaag de pop-upwinkel Chop Chop in Antwerpen. Het concept: klanten krijgen gratis proevertjes van Aziatische gerechten, die bereid zijn met ingrediënten uit de shop én de gewone winkels. Laat die loempia’s en currygerechten maar komen!

In de Colruyt kan je al jaren van verrukkelijke wijn- en chipsproevertjes genieten, maar bij Albert Heijn gaan ze nog een stap verder. Binnenkort kan je in de pop-upwinkel Chop Chop smikkelen en smullen van Aziatische delicatessen. “We willen onze consumenten onderdompelen in de Aziatische keuken en hen op een leuke manier ons verrassende assortiment laten ontdekken”, zegt Albert Heijn-woordvoerster Sally Herygers.

“Ze kunnen onder meer proeven van vegetarische spring rolls en kipgehaktballetjes in kokoscurry met rijst. We geven hen de recepten mee, zodat ze de gerechten thuis in een handomdraai zelf kunnen maken. De producten zijn in de shop beschikbaar, maar er is géén aankoopverplichting. Iedereen is welkom, we maken geen onderscheid tussen arm en rijk.”

Chop Chop staat in de Antwerpse Nationalestraat. Eind oktober stopt het experiment. Dan beslist Albert Heijn of er in de rest van Vlaanderen gelijkaardige pop-upwinkels komen.

Gesponsorde artikelen