Alexandra Park en James Lafferty zijn verloofd

James Lafferty en Alexandra Park
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

De Amerikaanse acteur James Lafferty, vooral bekend door zijn rol als Nathan Scott in One Tree Hill, kondigde vandaag de verloving met Australisch actrice Alexandra Park aan. Park is vooral bekend als Prinses Eleanor in The Royals.

Het koppel besloot hun relatie privé te houden, dus is er niet veel informatie bekend. Maar wel weten we dat ze al zeker van 2018 samen zijn. Toen postte Lafferty een selfie van hen samen.

The Royals

View this post on Instagram

She said yeah ??☺️

A post shared by James Lafferty (@jameslafferty) on

Naast The Royals speelde Alexandra Park ook mee in Home and Away. Daar vertolkt ze de rol van Claudia Hammond. De actrice begon daar haar carrière in 2009.

Lafferty begon zijn carrière al in 1997. Toen leende hij zijn stem uit aan Buster Holder in de film Annabelle’s Wish. En naast acteren, regisseerde hij soms ook. In 2015 regisseerde hij vijf afleveringen van The Royals. Er word gesuggereerd dat Lafferty en Park elkaar op deze set hebben ontmoet.

One Tree Hill

Lafferty heeft al verschillende One Tree Hill-collega’s gedatet. In 2008 had hij al een relatie met Sophia Bush, die de rol van Brooke Davis op zich nam. Deze relatie duurde een jaar.

Vlak erna datete Lafferty Shantel VanSanten (Quinn James in de serie). Volgens geruchten heeft Alexandra Park slechts twee relaties gehad voor Lafferty, maar tot op vandaag de dag is nog niet bekend met wie dit was.

Gesponsorde artikelen