Alicia Keys brengt eigen huidverzorgingslijn uit

Alicia Keys

Amerikaanse zangeres Alicia Keys en cosmeticabedrijf E.L.F. maken samen een lifestyle beauty lijn. Dat werd bevestigt aan Amerikaans magazine Allure.

View this post on Instagram

Thinking about u ?⚡️?

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Het is nog niet bekend welke producten gemaakt zullen worden. Wat wel geweten is, is dat de lijn in samenwerking met dermatologen tot stand is gekomen en vrij zal zijn van dierenproeven. Alicia en E.L.F. hopen de dagelijks routine te eren met de lijn. Er wordt verwacht dat de lijn in 2021 zal uitkomen.

Wereldster

Alicia Keys is een Amerikaanse zangeres, actrice, componiste en producente. Ze is al actief sinds 1996, toen kreeg ze een contract bij Columbia Records, maar Alicia componeerde haar eigen liedjes al toen ze 12 jaar was.

Ze is één van de bestverkopende artiesten in Amerika, ze verkocht meer dan 30 miljoen albums wereldwijd. Hiernaast won ze een aantal prijzen, waaronder vijftien Grammy Awards.

E.L.F. is jarig

Deze maand viert cosmeticabedrijf E.L.F. Cosmetics haar 16de verjaardag. Het bedrijf werd in 2004 opgericht door Scott Vincent Borba en Joseph Shamah. De naam E.L.F. staat voor Eyes, Lips, Face: Ogen, Lippen, Gezicht.

E.L.F. werkte in het verleden al samen met onder andere Amerikaanse beautyvlogster JKissa, Amerikaans voedselketen Chipotle en Bengalees-Amerikaanse beautyvlogster Nabela Noor.

Gesponsorde artikelen