Aljosja van Blind Getrouwd verdedigt Marjolein na Twitter-heisa rond haar plotse vertrek

Aljosja van Blind Getrouwd verdedigt Marjolein na Twitter-heisa rond haar plotse vertrek

Deelnemer van het VTM-programma Blind Getrouwd, Aljosja, schreef een brief over de heftige reacties op Twitter die na de aflevering van gisteren werden gepost. Bij het koppel Marjolein en Mike werd het experiment vroegtijdig stopgezet. Marjolein liet haar echtgenoot achter en dat kon er bij velen niet in.

Gisteren keek Vlaanderen naar een historische aflevering van Blind Getrouwd. Voor het eerst werd een experiment vroegtijdig beëindigd nadat Marjolein de deur achter zich sloot. Vele Vlamingen hadden het volste vertrouwen in het koppel tijdens hun huwelijksdag, maar mooie liedjes duren niet lang. Gisteren kwam het tot een dieptepunt en vele twitteraars pikten dat niet. Met sympathie voor Mike ontstond er een heisa op Twitter over de afwijzing.


vmmapersweb

Open brief

Aljosja, de echtgenoot van Lieve, steunt Marjolein door een open brief te schrijven over de heisa. Hij roept op om niet te hard te zijn voor haar. Hij maakt duidelijk dat zulke situaties kunnen voorvallen als je meedoet aan een tv-programma.Toch vindt hij de reacties overdreven. “Hoewel ik niet verbaasd was over het feit dat er negatief getweet werd, was ik gechoqueerd door de hoeveelheid en de venijnigheid van de boodschappen die de (virtuele) wereld werden ingestuurd.”


Aljosja verwijst hierbij naar de Stip-It actie tegen pesten en wat voor invloed dit kan hebben. “Stilaan worden mensen zich bewust van de impact die pesten kan hebben op de emotionele ontwikkeling en het welbevinden van kinderen. Dit geldt echter ook voor volwassenen, meer dan we soms beseffen. En of je nu op tv komt of niet, dat maakt hierin geen verschil”, aldus Aljosja.

Gesponsorde artikelen