Left Right
scrollTop top

Alle koppels zijn ‘Blind Getrouwd’: dit zijn hun slaagkansen volgens ons


Alle koppels zijn ‘Blind Getrouwd’: dit zijn hun slaagkansen volgens ons

‘Blind Getrouwd’ kan nu pas echt beginnen. Alle koppels hebben elkaar hun jawoord gegeven en genieten van de zon op huwelijksreis. Het speculeren kan dus beginnen. Wie blijft er samen? Wie vraagt er op het einde van het avontuur de scheiding aan? Dit zijn onze voorspellingen. 

1. Mike en Marjolein

Mike en Marjolein zijn met voorsprong het beste begonnen. Het leek alsof ze elkaar al jaren kennen en eigenlijk leek het zelfs een beetje alsof ze gewoon als echt koppel in het huwelijksbootje stapten. Er werd gelachen, geknuffeld en gekust op de trouwdag en ook op de huwelijksreis zetten ze die lijn verder.

Het is wel de vraag of het koppel zo sterk zal blijven na de wittebroodsweken en wanneer ze echt moeten samenwonen en hun dagelijkse leven opnieuw moeten oppikken. Iets wat Mike ook zelf aanhaalde in de laatste aflevering. Voorlopig heeft hij nog geen negatieve punten gevonden aan zijn kersverse echtgenote, maar hij vermoedt dat die er wel zullen komen. Een goede instelling dus.

Wij blijven geloven in Mike en Marjolein omdat hun gevoelens oprecht blijven en ze toch het enige koppel lijken waarbij we kunnen spreken van een echte liefdesklik.

Slaagkansen: 85 procent

2. Aljosja en Lieve

Aljosja en Lieve zijn op een valse noot begonnen. Al vanaf het moment dat Lieve Aljosja in het oog kreeg, had ze al het gevoel dat het niet ging lukken. Ze valt op mannen met donker haar, Aljosja is blond, ze valt op grote mannen, Aljosja is niet veel groter dan haar. Lieve heeft dan ook al meermaals laten weten dat ze zich niet aangetrokken voelt tot haar echtgenoot.

Maar Aljosja blijft niet bij de pakken zitten en is bereid om te vechten voor zijn kersverse huwelijk. Hij probeert met zijn, soms wat klungelige, mopjes Lieve te ontdooien en dat lijkt soms wel te lukken. Maar Lieve blijft vooral herhalen dat ze enkel een vriendschappelijke klik voelt met Aljosja.

De twee hebben dus nog een lange weg te gaan, maar we willen ze nog niet volledig afschrijven omdat we het gevoel hebben dat zij weleens de Stijn en Nuria van dit seizoen kunnen worden. Zij kenden ook een slechte start en Nuria zag het ook absoluut niet zitten, maar ondertussen is het koppel al meer dan twee jaar gelukkig getrouwd en wordt er zelfs al over kinderen gepraat.

Slaagkansen: 30 procent

3. Damiano en Wendy

Bij hun huwelijk leek het wel goed te komen tussen Damiano en Wendy, de fysieke aantrekkingskracht was zeker aanwezig. Denk maar aan Wendy die niet kon wachten om te zien wat er zich onder het kostuum van Damiano bevond.

Maar op huwelijksreis werd al gauw duidelijk dat de onzekere Wendy veel bevestiging nodig heeft. En Damiano is nu niet bepaald iemand die gemakkelijk over z’n gevoelens praat.

Wendy en Damiano zijn een koppel dat zal moeten werken aan hun huwelijk, maar het lijkt op zich geen foute match. We zijn benieuwd of de communicatie tussen de twee in de komende weken zal verbeteren en dat Damiano Wendy de bevestiging kan geven die ze nodig heeft.

Slaagkansen: 45 procent

4. Tim en Esther

Ook Tim en Esther zijn positief in het huwelijksbootje gestapt. Ze zijn tevreden met elkaar, maar alles blijft bij dit koppel een beetje geforceerd. We kunnen ze dat ook niet kwalijk nemen, want trouw maar eens met iemand die je nog nooit eerder hebt gezien.

We vermoeden wel dat dit koppel op de huwelijksreis wat zal ontdooien eens ze over de eerste schok heen zijn. En dan voorspellen we wel een mooie toekomst voor het koppel met een voorliefde voor de kleur rood.

Slaagkansen: 60 procent

5. Toon en Frie

Toon en Frie lijken ook een perfecte match. Frie vindt humor in een man enorm belangrijk en laat dat nu net het sterkste punt van Toon zijn. Het koppel lacht erop los en lijkt een goede tijd te hebben op huwelijksreis. Ze zijn allebei carrièremensen en zijn dus in een relatie op zoek naar hetzelfde.

Zowel Toon als Frie staan nuchter in het leven en nemen dit experiment ook serieus. Ze willen er duidelijk voor gaan en zullen er ook voor werken om dit huwelijk in stand te houden. Ze voelen zich ook zichtbaar op hun gemak bij elkaar waardoor samenwonen geen probleem zal worden.

We verwachten dat dit een match is die met de tijd alleen maar sterker gaat worden. Dus we voorspellen wel dat Toon en Frie ook na het experiment hun huwelijk zullen verderzetten.

Slaagkansen 80 procent

Welk koppel is volgens jou de beste match in Blind Getrouwd?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  684.256
 • Aantal
  doden
  20.572