Alleenstaande vader verkleedt zich als moeder zodat zijn kinderen deel kunnen nemen aan moederdagevenement

Alleenstaande vader verkleedt zich als moeder zodat zijn kinderen deel kunnen nemen aan moederdagevenement

De Thaise vader van twee Chatchai Panuthai gaat momenteel viraal. Dit omdat hij op het moederdagevenement op de school van zijn kinderen een jurk aanhad. De alleenstaande vader had zich namelijk als vrouw verkleed zodat zijn zoontjes mee konden doen met het evenement. Een zet die de wereld – terecht  – ontroert.

Antwerpen viert vandaag Moederdag, maar ook in Thailand werden enkele dagen geleden de mama’s in de bloemetjes gezet. Op 12 augustus vond er op de school van de kinderen van Chatchai Panuthai een evenement plaats ter ere van Moederdag. Maar Chatchai is een alleenstaande vader, waardoor zijn zoontjes niet konden deelnemen aan het evenement. Maar daar had de vader een plannetje voor.

Jurk

Chatchai kwam naar het evenement in een jurk als “moeder” van zijn twee zoontjes. Zo konden deze net als hun klasgenootjes deelnemen aan het evenement waarbij ze geknield voor hun moeder moesten plaatsnemen om haar zo te bedanken voor alles wat ze voor hen gedaan heeft.

Een vriend van Chatchai filmde dit moment en plaatste de beelden op Facebook, waar ze ondertussen al meer dan 6 miljoen keer bekeken werden. Bovendien werd de video al bijna 7.000 keer gedeeld op de sociale netwerksite. Waarbij iedereen de vader lauwert voor wat hij doet voor zijn zoontjes.

Bekijk de schattige beelden hier:

Gesponsorde artikelen