Als je graag loopt, dan ziet dit er wel cool uit: naar je partner lopen op een parcours vol licht en muziek

Als je graag loopt, dan ziet dit er wel cool uit: naar je partner lopen op een parcours vol licht en muziek

Volgende maand kan je in Hasselt aan een heel originele loopwedstrijd deelnemen. Het is een initiatief van het ochtendduo van Qmusic, Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen. Over een parcours van vijf kilometer loop je naar je partner toe. Je doet dit om een magisch verlicht traject, en Q zorgt uiteraard ook voor de nodige beats.

“Het unieke is dat duo’s of groepen worden opgesplitst en letterlijk naar elkaar toe moeten lopen”, leggen Sam en Heidi uit. Je loopt dus niet samen met je running mate, maar gaat over een ander parcours dan je partner. Uiteindelijk komen jullie weer bij elkaar op een plek waar een flink feestje losbarst.

Wat het ook de moeite waard maakt, is de verlichting en de muziek op het parcours. En je passeert een aantal bekende plaatsen in Hasselt. Het Jeneverplein, het Kaspermolenpark, de Japanse Tuin en de Demerstraat worden in een speciaal verlicht kleedje gestoken. Q laat weten dat je voor 15 euro bent ingeschreven, of je kan gewoon 10 euro betalen als je enkel naar de Party aan de finish wil komen.

Gesponsorde artikelen