Alweer een nieuwe spin-off rond How I Met Your Mother, maar deze keer misschien toch met de originele cast 

Alweer een nieuwe spin-off rond How I Met Your Mother, maar deze keer misschien toch met de originele cast 

Er wordt al even rondgebazuind dat de reeks ‘How I Met Your Mother’ een spin-off krijgt. Na twee mislukte pogingen, probeert een nieuwe schrijversteam een nieuw verhaal te creëren. De kans zit er zelfs dik in dat de originele cast zou meedoen. Wij kunnen alvast niet wachten! 

‘Twentieth Century Fox’ probeert al sinds 2013 de reeks How I Met Your Mother nieuw leven te geven. Eerst was het idee om een ‘How I Met Your Dad’ te maken, maar dat idee sprak de cast niet aan. Het netwerk heeft nadien nog een aantal poging ondernomen zonder succes. De HIMYM-schrijvers probeerden opnieuw een spin-off te creëren en kwamen op het originele idee: ‘How I Met Your Father‘. Ook die spin-off werd afgeschoten.

Na twee gefaalde pogingen, komen ze nu eindelijk op een topidee. Dana Walden, voorzitter van Fox, vertelde Deadline dat ze helemaal opnieuw beginnen en afstappen van het eerste idee. “We hebben lang moeten broeden op een idee. Maar als het nu goed zit, nemen wij dat er graag bij.” Het idee zou niets meer te maken hebben met het voormalige How I Met Your Father of How I Met Your Dad.

Originele cast

De twee mislukte spin-offs bevatten geen castleden van HIMYM, maar nu is er terug hoop. De kans zit er dik in dat de originele cast weer te zien is in de spin-off. In de spin-off zal Ted waarschijnlijk niet meer het ik-persoon zijn, en kunnen wij misschien een verhaal te horen krijgen van Robin, Marshall, Lily of Barney. Zolang we de vijf toppers te zien krijgen, is het voor ons goed genoeg! We hebben ze lang genoeg (sinds 2014!) moeten missen.

Sinds 2013

Fox is al sinds 2013 aan het brainstormen over een spin-off. Het einde van HIMYM in 2014, was voor velen een pijntje in het hart voor meerdere redenen. Het was écht gedaan en ja … het einde hé …

Gesponsorde artikelen