Left Right
scrollTop top

Amber Heard zegt dat manlief Johnny Depp haar (meerdere keren) heeft geslagen


Amber Heard zegt dat manlief Johnny Depp haar (meerdere keren) heeft geslagen

Er zit precies toch meer achter de aanvraag van Amber Heard om te scheiden van Johnny Depp. Vandaag is ze met een foto van zichzelf met een blauw oog voor de rechtbank verschenen. Volgens haar was het Depp himself die de verwondingen aanbracht. En dat is nog niet alles. Heard meent zelfs dat Depp haar meerdere keren heeft geslagen tijdens hun (korte) huwelijk. Bronnen die kort bij de acteur staan menen dan weer dat het “complete bullsh*t is”. Maar de rechter gaf Heard wel het omgangsverbod waar ze om vroeg.

Het ziet er niet goed uit voor Pirates of the Caribbean-acteur Johnny Depp. Zijn soon to be ex-vrouw Amber Heard is naar de rechter gestapt met een foto van zichzelf met een blauw oog. Ze zegt dat dat komt omdat Depp haar meerdere malen heeft geslagen tijdens hun korte huwelijk.

Deze week raakte bekend dat Heard een scheidingsaanvraag had ingediend bij de rechter in Los Angeles. Wat daaraan vooraf ging, was tot nu toe echter niet geweten. In het weekend voor de aanvraag zou Depp haar aangevallen hebben in hun appartement.

“Call the cops!”

Volgens entertainmentwebsite TMZ zou Depp verschillende objecten kapotgeslagen hebben en zou ze de gsm van Heard – die ondertussen belde met een vriend – uit haar handen geslagen hebben. Daarop zou Heard nog geroepen hebben “Call the cops!” en zou de politie even later ook echt voor hun deur gestaan hebben.

Tegen die tijd zou de bekende Amerikaanse acteur het appartement al verlaten hebben. Bovendien wilde Heard geen verklaring afleggen aan de politie en wilde ze ook geen klacht neerleggen.

Nonsens

Bronnen die kort bij Depp staan, claimen volgens TMZ dat het verhaal van Heard “complete bullsh*t” is. “Het is zelfs een belediging ten opzichte van echte slachtoffers van huiselijke geweld”, klinkt het.

Desalniettemin gaf de rechter Heard het omgangsverbod waar ze om vroeg: ze claimde dat ze schrik heeft dat Depp haar nog zou aanvallen. Hij moet nu 100 meter uit bhaar buurt blijven.

Heard wil in het de echtelijke woning blijven wonen en wil de hondjes Pistol en Boo bij haar houden. Pistol en Boo zijn de huisdieren die ze vorig jaar zonder de vereiste papieren Australië invoerde om Depp op te kunnen zoeken tijdens filmopnames.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810