Left Right
scrollTop top

Amerikaanse minderjarige opgepakt met ‘McLovin’ fake-ID, Seth Rogen reageert


McLovin Superbad fake-ID
© Superbad, Johnson County Sheriff’s Office

Iedereen die de film Superbad heeft gezien, kent hem wel: McLovin’, het volwassen alter ego van Fogell. Om drank te kopen om de dames te imponeren, maakte Fogell een valse, Hawaïaanse identiteitskaart van de zogenaamde ‘McLovin’. En dat deed een Amerikaanse student hem nu, met iets minder succes, na.

Als minderjarige drank kopen, da’s niet makkelijk. Dus moet je soms origineel uit de hoek komen. Dat deed Daniel, een 20-jarige jongeman uit het Amerikaanse Iowa. Hij haalde z’n inspiratie bij de populaire film Superbad en kon zo zelfs de aandacht van schrijver/acteur Seth Rogen trekken.

McLovin

McLovin Superbad fake-ID
Superbad

De 20-jarige Daniel Alfredo Burleson uit Iowa werd vorige week opgepakt met een Hawaïaanse identiteitskaart van McLovin’. De wettelijke leeftijd om alcohol te kopen in de Verenigde Staten is 21, dus gebruikte Daniel de welbekende kaart van McLovin, geboren op 3 juni 1981. Hoewel dat bij Fogell niet zo veel ouder was, zag Daniel er toch wel een stuk jonger uit dan 38.

De fake identiteitskaart van McLovin’ is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar hebbeding dat te vinden is op bijvoorbeeld Amazon. Het zal dan ook op die manier zijn dat Alfredo de kaart in handen kreeg.

Seth Rogen

Ondertussen bereikte het nieuws van de fake-ID ook Seth Rogen. Hij vertolkte in Superbad de rol van politieagent Michaels en was samen met Evan Goldberg verantwoordelijk voor het script van de cultfilm. De hoofdpersonages van de film Seth (Jonah Hill) en Evan (Michael Cera) zijn dan ook vernoemd naar Seth Rogen en Evan Goldberg.

Seth Rogen reageerde op het nieuws van de fake-ID via Twitter. Hij retweette daar een tweet over het nieuws, met de boodschap “Mijn werk hier is klaar”. Hij is duidelijk even trots op Daniel als hij zelf is op z’n mugshot.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…